Ostale vijesti

Profesionalni tisak iz Canona

Canon predstavio cjelokupan portfelj za profesionalni tisak najopsežnijim izlaganjem na sajmu Ipex
Profesionalni tisak iz Canona - Canon predstavio cjelokupan portfelj za profesionalni tisak najopsežnijim izlaganjem na sajmu Ipex

Canon predstavio cjelokupan portfelj za profesionalni tisak najopsežnijim izlaganjem na sajmu Ipex

U skladu sa svojom odlukom o trajnoj prisutnosti u segmentu profesionalnog tiska, Canon će ove godine biti najistaknutiji izlagač na sajmu Ipex dosad – izložit će čitav svoj portfelj za profesionalni tisak na izložbenom prostoru površine gotovo 2000 m2. Canonov štand na Ipexu bit će jasno podijeljen u zone u skladu s produkcijskim izazovima s kojima se suočavaju Canonovi klijenti koji se bave profesionalnim tiskom u sektoru grafičke umjetnosti i središnjih reprografskih odjela.

Bit će izložena najsveobuhvatnija paleta Canonovih rješenja za profesionalni tisak. Uz ostalo, bit će izloženi tiskarski strojevi imagePRESS (u boji i crno-bijeli), a na mnogima od njih uživo će se tiskati narudžbe klijenata kojima će upravljati Helix Production Workflow. Nova serija tiskarskih strojeva manjeg kapaciteta imageRUNNER ADVANCE PRO prvi će put biti izložena na uvid posjetiteljima iz cijele Europe. Ta serija tiskarima početnicima u digitalnom tisku nudi ekonomične i skalabilne modele za prvi susret sa svijetom prednosti digitalne produkcije. Komercijalni tiskari i središnji reprografski odjeli koji žele iskoristiti poslovni potencijal primjene tiska u sektoru velikih formata, npr. grafike i znakovlja, moći će razgledati odabrane modele Canon imagePROGRAF, koji nude fotografsku kvalitetu i optimalnu produktivnost.

Svi će uređaji biti povezani s pravim koncentratorom za produkciju, servise i podršku u stvarnom vremenu te će tako posjetiteljima omogućiti da se iz prve ruke uvjere kako Canon reagira na konkretne tehničke i produkcijske izazove uobičajene u svim okruženjima u kojima se koristi profesionalni tisak. Posjetitelji će moći upoznati Canonove pakete za servis i podršku, najbolje u klasi, te inicijative kao što je Advanced Operator Maintenance, koja je osmišljena radi optimizacije iskoristivosti i profitabilnosti u modernom tiskarskom poslovanju, u kojem je svaki trenutak bitan. Canonov put do profita ključna je značajka štanda na Ipexu. Posjetitelje se fizički i vizualno vodi duž lanca vrijednosti digitalnog tiska prema uslugama i aplikacijama koje će im omogućiti da se istaknu u odnosu na konkurenciju i izbjegnu tiskarsku verziju "zamke običnosti".

Canon će posjetiteljima ponuditi i strukturiranu poslovnu podršku te savjete u obliku niza kratkih radionica u sklopu programa Essential Business Builder. Savjetnici iz programa Essential Business Builder bit će dostupni na štandu tijekom čitavog trajanja sajma i odgovarati na konkretna pitanja tiskara te im objašnjavati kako im određena rješenja mogu olakšati postizanje poslovnih ciljeva.

Izbor urednika...

Test: Einhell TE-CD 18 Li-i
svestrana bušilica
Savjetujemo: Sonax Xtreme BrilliantShine Detailer
saveznik na godišnjem odmoru
Što učiniti ako vam se upali upozorenje za DPF?
Savjetujemo
Test: Sony Xperia XA2 Ultra
phablet za veliki dlan
Ugradnjom SSD-a znatno ubrzajte rad računala
Savjetujemo
Test: Logitech MX Sound
dvojac za sve
Test: Samsung Galaxy S9+
velika devetka
View this post on Instagram

Vozimo novu Škoda Fabiju

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

CroPC.net© 2006 - 2018. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2018. CroPC.net

ISSN: 1846-8675