Ostale vijesti

Panasonicova inovativna rješenja za Olimpijske igre

Panasonic će osigurati pet PT-RQ32K projektora iznimne svjetline s 4K podrškom 8K dvorani koja će biti smještena u IBC-u
Panasonic će osigurati pet PT-RQ32K projektora iznimne svjetline s 4K podrškom 8K dvorani koja će biti smještena u IBC-u

Panasonic, sponzor 23. Zimskih olimpijskih igara (Olympic Winter Games PyeongChang 2018) i 23. Zimskih paraolimpijskih igara (PyeongChang 2018 Paralympic Winter Games) koje će se održati u južnokorejskom gradu Pyeongchangu objavio je kako pokreće cijeli niz marketinških aktivnosti u kategoriji sponzorstva

Putem tih aktivnosti, Panasonic se nada kako će ljudima približiti veličanstvo i uzbudljivost sporta te dodatno pomoći razvitku olimpijskog i paraolimpijskog pokreta.

Na ovogodišnjim Zimskim olimpijskim igrama Hrvatsku će predstavljati čak 20 hrvatskih olimpijaca i olimpijki u četiri sporta. To je nakon Torina 2006. godine, najveći broj hrvatskih sportašica i sportaša na jednim ZOI, a sportovi u kojima će se natjecati su alpsko skijanje (desetero sportašica i sportaša), bob (pet sportaša), skijaško trčanje (četvero sportaša i sportašica) i sanjkanje (jedna sportašica).

Panasonic će osigurati pet PT-RQ32K projektora iznimne svjetline s 4K podrškom 8K dvorani koja će biti smještena u IBC-u (International Broadcasting Center) u Pyeongchangu kojeg će podići OBS (Olympic Broadcasting Services) i NHK (Japan Broadcasting Corporation) i koji će imati podršku za 8K format. Putem izlaganja 8K i HDR formata u toj dvorani - riječ o je iznimno preciznoj i kvalitetnoj vrsti slike iduće generacija - Panasonic će pomoći u pripremi novih načina gledanja sportskih manifestacija koji će do punog izražaja doći na budućim natjecanjima kao što su Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

S vjerom u ideale olimpijskog i paraolimpijskog pokreta, u Panasonicovom Tokio Centru održat će se niz promotivnih aktivnosti. Izložbeni prostor na prvom katu korisnicima donosi interaktivne sadržaje koji se tiču tri teme - sporta, kulture i obrazovanja. Također, isti prostor pokriva i niz aktivnosti u NEXT2 Communications sekciji u kojoj će moći uživati veliki broj posjetitelje, uključujući djecu i mlade koji predstavljaju iduću generaciju. Panasonic planira podržati pokrete s Ariake, glavne lokacije Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Tokiju 2020. godine.

Osim ovih aktivnosti, u Panasonicovom Tokio Centru održat će se posebna izložba tijekom trajanja Zimskih olimpijskih igara u PyeongChangu 2018. godine u suradnji Međunarodnim olimpijskim odborom. Nova sekcija za izlaganje i predstavljanje važnog sadržaja povezanog sa ZOI 2018. godine bit će napravljena na prvom katu te će posjetiocima omogućiti doživljaj uzbuđenja natjecanja putem video-zapisa i ostalih vrsta medijskog sadržaja.

Tijekom tri dana, od 22. do 24 veljače, Panasonic će organizirati različita događanja u suradnji s Tokyo 2020 Live Siteom za koji su zaslužni grad Tokio i Organizacijski odbor Tokija za Olimpijske i Paraolimpijske igre. Događaji će biti održani na lokaciji Symbol Promenade Park u Ariakeu kako bi se dodatno naglasilo uzbuđenje koje će okruživati ZOI 2018. godine u PyeongChangu i kako bi se dala dodatna podrška olimpijskom pokretu.

Izbor urednika...

Test: LG G6
povoljan put do vrha
Test: Logitech MX Master 2S i MX Anywhere 2S
duo za sva vremena
Test: AOC AG241QX
work hard, play hard
Savjetujemo: AEZ premium aluminijske felge
samo najbolje za automobil
Test: Sony Xperia XZ1
Porsche među telefonima
Test: Volkswagen Polo 1.0 TSI Beats
veliki Polo
Savjetujemo: Spriječite štete od glodavaca na automobilu
uz Liqui Moly Marten Spray
Savjetujemo: Zimmermann Sport Coat Z
automobilske kočnice bez hrđe

Nema tajni - za upravljačem smo nove Škode Karoq

Objavu dijeli CroPC.net (@tehnologija)

CroPC.net© 2006 - 2017. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675