Ostale vijesti

Massimo u Huawei kampanji uz bok europskim zvijezdama

Massimo je zajedno s drugim globalnim zvijezdama odabran za predstavnika budućnosti mobilne tehnologije kaku je vidi Huawei
Massimo je zajedno s drugim globalnim zvijezdama odabran za predstavnika budućnosti mobilne tehnologije kaku je vidi Huawei

Huawei Mate 10 inteligentni telefoni ove jeseni debitirali su s integriranom umjetnom inteligencijom koja je usmjerena na olakšanje užurbanog stila života svojih korisnika

 

Koliko teško može biti spojiti privatni i poslovni život te kako u svemu ostati organiziran zna upravo Massimo kojem ovaj uređaj pomaže u ispunjenju svakodnevnih obveza.

„Huawei Mate 10 serija predstavlja sve ono što trebam od mobitela. Moj Mate 10 Pro puno je više od samog uređaja, on je moj asistent i to iznimno pametan ako smijem zaključiti“, izjavio je Massimo te dodao: „Sretan sam što je Huawei prepoznao da dijelimo slične karakteristike te mi je bila iznimna čast otputovati u Poljsku gdje je moja suradnja s Huaweijem dobila novi nastavak“.

Massimo je zajedno s drugim globalnim zvijezdama odabran za predstavnika budućnosti mobilne tehnologije kaku je vidi Huawei. U toj budućnosti nema kompromisa u želji da se bude najbolji u onom čemu se netko bavi, što su vrijednosti kojima se vodi Huawei.

Regionalni direktor Huaweija za Adriatic regiju, Jackie Zhao, objašnjava kako je cilj kampanje ohrabriti svakog korisnika da traži svoju unutarnju snagu koja će ga gurati naprijed, kao što to čine njezini glavni akteri.

„Huawei stvarajući inovacije pomiče vlastite granice i svakodnevno se razvijamo bez straha. Izrazito sam ponosan što Massimo dijeli naše vrijednosti i ima povjerenja u naš brend te sudjeluje u naumu da našu inspirativnu priču proširimo globalno“ , dodao je Zhao.

Izbor urednika...

Koje aluminijske naplatke odabrati i kako se brinuti o njima?
Savjetujemo
Kako spremiti i sačuvati zimske gume za sljedeću sezonu?
Savjetujemo
Test: Logitech G433
moćne i ljepe
Test: Garmin DriveAssist 51 LMT-S
revolucija navigacije
Test: Huawei P20 Pro
vidite više
Test: RaceChip GTS
oslobodite snagu automobila
Test: Škoda Karoq Style 1.6 TDI
češka ofenziva

Unesite boje u život

Objavu dijeli CroPC.net (@tehnologija)

CroPC.net© 2006 - 2018. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675