Ostale vijesti

Samsung osvojio čak 36 nagrada CES 2018 Innovation Awards za nevjerojatan dizajn i inženjering

Nagrade CES Innovation Awards održavaju se pod pokroviteljstvom udruge Consumer Technology Association (CTA)
Nagrade CES Innovation Awards održavaju se pod pokroviteljstvom udruge Consumer Technology Association (CTA)

Samsung je objavio da je čak 36 nedavno predstavljenih proizvoda osvojilo nagrade CES 2018 Innovation Awards, proizvodi koji su ovjenčani ovom prestižnom nagradom prepoznati su zbog izvrsnog dizajna i inženjeringa u području vrhunske potrošačke tehnologije u 28 kategorija

Samsungovi nagrađeni proizvodi osvojili su i dvije nagrade Best of Innovation u rasponu kategorija Virtual and Augmented Reality, Wearable Technologies, Video Displays, Home Appliances i Smart Home. Osim toga, Samsung je ove godine po prvi puta osvojio nagradu CES Innovation Award u području fitnessa, sporta i biotehnologije za uređaje Gear Sport pametni sat, Gear Fit2 sportsku narukvicu te slušalice Gear IconX (2018.).

- Inovacije su utkane u naš DNA, kao i predanost da našim korisnicima ponudimo transformacijske proizvode koji im omogućuju doživljaj značajnih iskustava korištenja - rekao je Tim Baxter, predsjednik i glavni izvršni direktor tvrtke Samsung Electronics u Sjevernoj Americi te dodao - Uistinu nam je čast što nas iz godine u godinu kolege iz industrije prepoznaju po našoj neumornoj potrazi za inovativnim dizajnom i inženjeringom.

Nagrade CES Innovation Awards održavaju se pod pokroviteljstvom udruge Consumer Technology Association (CTA), vlasnika CES-a. Mnogi nagrađeni Samsungovi proizvodi bit će izloženi na Samsungovom štandu (#15006) na CES-u 2018. koji se održava od 9. do 12. siječnja u glavnoj dvorani Convention Centera u Las Vegasu.

Izbor urednika...

Koje aluminijske naplatke odabrati i kako se brinuti o njima?
Savjetujemo
Kako spremiti i sačuvati zimske gume za sljedeću sezonu?
Savjetujemo
Test: Logitech G433
moćne i ljepe
Test: Garmin DriveAssist 51 LMT-S
revolucija navigacije
Test: Huawei P20 Pro
vidite više
Test: RaceChip GTS
oslobodite snagu automobila
Test: Škoda Karoq Style 1.6 TDI
češka ofenziva

CroPC.net© 2006 - 2018. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675