Njuškalo

Samsung QLED televizori pretvaraju dnevne sobe u galeriju punu umjetnina

Nova značajka Ambient Mode prikazuje svjetski poznatu umjetnost i personalizirani sadržaj
Nova značajka Ambient Mode prikazuje svjetski poznatu umjetnost i personalizirani sadržaj
Nova značajka Ambient Mode prikazuje svjetski poznatu umjetnost i personalizirani sadržaj

Samsung je najavio je da će njihova QLED TV linija televizora za 2019. godinu ponuditi najnoviju značajku Ambient Mode, koja je dizajnirana za prikazivanje raznolikog sadržaja, uključujući i svjetski poznatu umjetnost, čak i kada je televizor ugašen

Kroz ambijentalni način rada, korisnici će moći pristupiti različitim sadržajima kao što su novinski naslovi, ažurirati vremensku prognozu te pregledavati fotografije i poslušati omiljenu glazbu. Osim toga, Samsung je surađivao s poznatim umjetnicima, kao što su Tali Lennox i Scholten & Baijings, kako bi se njihovi jedinstveni umjetnički radovi prikazivali na QLED TV-u u ambijentalnom načinu rada, koji je sada dizajniran da poboljša svakodnevni život korisnika i pruži im jedinstvena iskustva u gledanju sadržaja izvan onoga što se prikazuje na TV ekranu i kada je uključen.

„Ponosni smo što svojim korisnicima možemo ponuditi najnoviju značajku Ambient Mode koja, osim što daje dodatnu vrijednost televizijskim ekranima kada su isključeni, također donosi i nove pogodnosti za život korisnika. U sljedećih nekoliko godina planiramo proširiti sadržaj za Ambient Mode značajku kroz intenzivnu suranju s mladim, talentiranim umjetnicima kako bi našim korisnicima pružili jedinstveni način uživanja u QLED televizorima.“, rekao je Jongsuk Choo, izvršni dopredsjednik Visual Display Business u Samsung Electronics.

Kao dio početnog uvođenja nove Ambient Mode značajke, Samsung je surađivao s talentiranim umjetnicima – talentiranom umjetnicom Tali Lennox, koja je prepoznatljiva po svojim apstraktnim uljanim slikama te nizozemskim dizajnerima Scholten & Baijings, koji su stvorili kolekciju raznih kućnih umjetničkih djela.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.