Canon objektiv UHD DIGISUPER 122 s najširim kutom na svijetu

CJ25ex7.6B krasi fluoritno i UD staklo (s posebno niskim rasapom) i vlastita optička konstrukcija fokusirana na optimalan raspored elemenataCJ25ex7.6B krasi fluoritno i UD staklo (s posebno niskim rasapom) i vlastita optička konstrukcija fokusirana na optimalan raspored elemenata

Canon upotpunjuje svoju ponudu profesionalnih 4K objektiva za emitiranje predstavljanjem triju novih modela, uključujući dva nova terenska za emitiranje sa zumom u premium optičkoj kvaliteti 4K

Prvi model, UHD DIGISUPER 122, može postići najširi kut na svijetu, najveću žarišnu duljinu na svijetu i najveći omjer zuma na svijetu, dok drugi, UHD-DIGISUPER 111, nudi veliku žarišnu duljinu i visok omjer zuma za razne scenarije snimanja. Canonovoj liniji prijenosnih objektiva sa zumom za 4K kamere za emitiranje s 2/3-inčnim senzorima UHDxs dodan je model CJ25ex7.6B koji nudi omjer zuma 25x, raspon žarišne duljine od 7,6 mm do 190 mm i vrhunske optičke performanse. Uz to, Canon najavljuje i novu generaciju upravljača za zumiranje i fokusiranje s integriranim zaslonom radi veće fleksibilnosti, kontrole i kreativnosti.

Oba objektiva, UHD DIGISUPER 122 i UHD DIGISUPER 111, krase iznimne optičke performanse koje nadmašuju očekivanja od 4K razlučivosti širokom ponudom žarišnih duljina, visokih omjera zuma i najbolje operabilnosti u klasi. Uz deskriptivnu snagu i izvanrednu reprodukciju boja u rasponu od širokog kuta do telefoto snimanja, ti objektivi omogućuju realistične snimke visoke razlučivosti, što je savršeno za emitiranje sportskih aktivnosti na otvorenom kao i događanja u zatvorenom, poput koncerata. 

Canonov terenski objektiv sa zumom s vrha ponude, UHD DIGISUPER 122, postiže najširi kut i najveću žarišnu duljinu na svijetu – 8,2 mm kod širokokutnog snimanja i 1000 mm kod telefoto snimanja – kao i najveći omjer zuma na svijetu od 122x. S druge strane, UHD DIGISUPER 111 s omjerom zuma 111x i rasponom žarišne duljine od 8,3 mm do 925 mm namjerava postati zlatni standard emisijske produkcije u kojoj je nužan velik omjer zuma.

Uz optimalan raspored leća, vrhunsku preciznost i prvoklasan dizajn, UHD DIGISUPER 122 i UHD DIGISUPER 111 nude performanse bolje od 4K, jamčeći snimanje videozapisa uz visoku razlučivost i visok kontrast od središta zaslona do samih rubova. Ti objektivi za emitiranje također su prvi koji koriste Canonov vlastiti premaz Air Sphere (ASC) koji smanjuje flaring i ghosting, što je pak savršeno za snimanje u formatima HDR i Wide Color Gamut (WCG) i ostvarivanje vizualnog izraza u visokoj tonalnosti.

Upotpunjujući Canonovu liniju UHDxs prijenosnih objektiva sa zumom za 4K kamere za emitiranje s 2/3-inčnim senzorima, CJ25ex7.6B krasi fluoritno i UD staklo (s posebno niskim rasapom) i vlastita optička konstrukcija fokusirana na optimalan raspored elemenata. To smanjuje kromatska odstupanja od središta prema rubu slike u cijelom rasponu zuma. CJ25ex7.6B nudi omjer zuma 25x uz pokrivanje raspona žarišne duljine od 7,6 mm pri širokokutnom snimanju do 190 mm pri telefoto snimanju, čime je podržan širok raspon scenarija snimanja.

Ovaj prijenosni objektiv sa zumiranjem nudi i veliku snagu zumiranja i visok kontrast koji podržava snimanje videozapisa u visokoj razlučivosti, dok tehnologija premaza objektiva i konstrukcija sprječavaju odraze u valjku objektiva, smanjujući tako ghosting i flaring. To pak dodatno poboljšava vrhunsku reprodukciju boja savršenu za snimanje HDR[ix] i WCG videozapisa. Uz dobre 4K optičke performanse, CJ25ex7.6B nudi i kompaktan i lagan dizajn kućišta koje ima masu 1,99 kg[x] i dimenzija je 169,6 (širina) x 114,1 (visina) x 223,3 (dužina) mm. To osigurava lako rukovanje te je ovaj model savršen za cijeli niz scenarija snimanja u zatvorenim i otvorenim prostorima, uključujući sportska događanja i reportaže.

Canon je danas predstavio i dva kompaktna digitalna servoupravljača za zumiranje, ZDJ-G01 i ZDJ-S01, i dva upravljača za fokusiranje, FDJ-G01 i FDJ-S01, za Canonove objektive. FDJ-G01 i ZDJ-G01 imaju ugrađen zaslon za korisnike kojima trebaju napredne funkcionalnosti prilikom 4K snimanja uz vrhunsku preciznost i kontrole nad zumiranjem i dubinom polja.

Izbor urednika...

Vozili smo: Mercedes-Benz C220d
uvijek na vrhu
Test: Epson EcoTank ITS L619
poslovni anđeo
Vozili smo: Audi A6 45 TDI quattro tiptronic Dynamic
njegovo veličanstvo
Test: D-Link DIR-878
posljednji pozdrav za loš Wi-Fi
Vozili smo: Volkswagen Amarok Comfortline 3.0 TDI V6 4MOTION
vuk u janjećoj koži
Test: Sony RX100 VI
džepni profesionalac
Test: Lenovo Legion Y530
pitoma zvijer
Test: Philips 272B7QPJEB
kralj ureda

Profili tvrtki


logo_tvrtka Canon objektiv UHD DIGISUPER 122 s najširim kutom na svijetu - CroPC.net

Profil tvrtke

Ovdje može biti profil vaše tvrtke!


logo_tvrtka Canon objektiv UHD DIGISUPER 122 s najširim kutom na svijetu - CroPC.net

Profil tvrtke

Ovdje može biti profil vaše tvrtke!


logo_tvrtka Canon objektiv UHD DIGISUPER 122 s najširim kutom na svijetu - CroPC.net

Profil tvrtke

Ovdje može biti profil vaše tvrtke!


logo_tvrtka Canon objektiv UHD DIGISUPER 122 s najširim kutom na svijetu - CroPC.net

Profil tvrtke

Ovdje može biti profil vaše tvrtke!


logo_tvrtka Canon objektiv UHD DIGISUPER 122 s najširim kutom na svijetu - CroPC.net

Profil tvrtke

Ovdje može biti profil vaše tvrtke!


Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675