Monitor kao idealan partner za igranje na igraćim konzolama

Momentum 436M6VBPAB monitor je idealan i za druge vrste ležerne zabave poput gledanja filmova ili televizije čemu ne samo da pridonosi odličan prikaz boja i slike, već i jedinstvena Ambiglow tehnologija koja omogućuje posebno iskustvo gledanja
Momentum 436M6VBPAB monitor je idealan i za druge vrste ležerne zabave poput gledanja filmova ili televizije čemu ne samo da pridonosi odličan prikaz boja i slike, već i jedinstvena Ambiglow tehnologija koja omogućuje posebno iskustvo gledanja

Pravo uranjajuće iskustvo igranja video igara teško je postići,a u potrazi za najboljim iskustvom igranja, ljubitelji igranja na igraćim konzolama danas se često odlučuju na igranje na televizorima, no, često televizori svojim karakteristikama nisu prikladni za glatko igranje

Upravo zato jer su rijetko dizajnirani samo u svrhu igranja, televizorima često nedostaje dobra grafika, brzina obrade i razlučivost zaslona koju zahtijevaju najnovije igre. Zahvaljujući Philipsu za sve ljubitelje igranja na igraćim konzolama postoji bolja alternativa.

Kvaliteta slike, najmanja moguća latencija, uranjajuća zabava i odlično korisničko iskustvo samo su neke od bitnih značajki za igranje koje se mogu dobiti samo korištenjem monitora. Ove značajke od sada se mogu pronaći u novoj linii monitora dizajniranih posebno za igranje na igraćim konzolama – Philips Momentum.

43-inčni Philips 436M6VBPAB prvi je monitor nove Momentum linije dizajniran specifično za kućnu zabavu i gejmere koji preferiraju igranje na igraćim konzolama, a zbog svojih bogatih tehničkih karakteristika pruža odlično i potpuno uranjajuće iskustvo igranja svim korisnicima.

Uz nagrađeni dizajn i vrhunsku tehnologiju novi Philips monitor uklanja sve nedostatke televizora i isporučuje vrhunske slike i veliku brzinu osvježavanja za jednostavno i glatko igranje. Na taj način ovaj monitor omogućuje svim ljubiteljima igraćih konzola da se više ne brinu o tehnološkim propustima i ograničenjima televizora i umjesto toga u potpunosti urone u iskustvo igranja. Uz bezbroj posebnih značajki koje omogućuju korisnicima da se prepuste glatkom igranju, 43-inčni Philips Momentum monitor nudi gejmerima veliku prednost ispred TV ekrana.

Vrhunska kvaliteta slike Philips Momentum 436M6VBPAB monitora nadopunjena je ultra-clear 4K UHD rezolucijom (3840 x 2160 piksela) koja donosi skoro pa kiruršku preciznost na velikodušnom 43 inčnom VA panelu. Ultra Wide-Color tehnologija pruža bogati spektar boja uz prirodnije zelene, življe crvene i dublje plave boje te inovativna tehnologija poluvodiča Quantum Dot s druge strane, koja se češće može pronaći kod isključivo vrhunskih televizora. No to nije sve, 43-inčni Philips Momentum monitor prvi je monitor na svijetu sa VESA DisplayHDR 1000 standardom što znači više prirodnijih i živopisnih slika s vrhunskom svjetlinom, dubinom i nijansama. Najnovije igre za igraće konzole zahtijevaju 4K rezoluciju i HDR (High Dinamic Range) što ovaj 43-inčni Momentum monitor čini idealnim partnerom za potrebe ljubitelja igranja na igraćim konzolama.

Nije sve u izgledu. Pravi monitor za igraće konzole dolazi opremljen nizom značajki koje gejmerima pružaju vrhunsko iskustvo igranja. Tako i Philips Momentum monitor dolazi s Adaptive Sync tehnologijom koja usklađuje brzinu osvježavanja grafičke kartice i monitora za glatko igranje bez zastajkivanja ili kidanja slike, dok nisko ulazno kašnjenje zaobilazi većinu obrade videa i tako omogućuje bržu vizualnu povratnu informaciju. Tu je i SmartResponse tehnologija koja uklanja efekt duha (ghosting effect) i zamućenje pokreta (motion blur) u brzim igrama i filmovima s najmanjom mogućom latencijom.

Momentum 436M6VBPAB monitor je idealan i za druge vrste ležerne zabave poput gledanja filmova ili televizije čemu ne samo da pridonosi odličan prikaz boja i slike, već i jedinstvena Ambiglow tehnologija koja omogućuje posebno iskustvo gledanja. Posebno prigodna za filmove, sportski sadržaj i gejming, Ambiglow tehnologija kreira eksternu aureolu svjetla oko zaslona koja povećava zaslon i intenzivira zabavu. Interni procesor analizira sadržaj slike i prilagođava boju i svjetlinu svjetla prikazanoj slici. Vrlo važna značajka za sve zabavne sadržaje je i zvuk, a zahvaljujući dva visoko kvalitetna 7W stereo zvučnika s DTS Sound™ Philips Momentum monitor donosi i odličan zvučni doživljaj.

Dizajneri novog Momentum monitora brinuli su se da novi monitor bude jednako vizualno sofisticiran kao i što je moguće praktičniji i jednostavniji za korištenje. Praktične značajke ovog monitora tako uključuju USB-C podršku, DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort i HDMI 2.0 ulaze video signala te MultiView opciju za napredan multitasking i ugrađen USB 3.0 utor. Zajedno s monitorom dolazi i Philips EasyLink daljinski upravljač koji omogućuje korisnicima jednostavno upravljanje povezanim uređajima.

Sve ove značajke zadovoljavaju različite potrebe ljubitelja igraćih konzola i ležerne zabave. Napravljen od vrhunskih materijala i opremljen svim značajkama koje su neophodne za užitak igranja na igraćim konzolama i različitim tipovima zabave, novi Philips Momentum 436M6VBPAB je poziv svima da urone u trenutak i iskuse poseban doživljaj.

Izbor urednika...

Test: Einhell TE-CD 18 Li-i
svestrana bušilica
Savjetujemo: Sonax Xtreme BrilliantShine Detailer
saveznik na godišnjem odmoru
Što učiniti ako vam se upali upozorenje za DPF?
Savjetujemo
Test: Sony Xperia XA2 Ultra
phablet za veliki dlan
Ugradnjom SSD-a znatno ubrzajte rad računala
Savjetujemo
Test: Logitech MX Sound
dvojac za sve
Test: Samsung Galaxy S9+
velika devetka
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Što to vozimo?

Objavu dijeli CroPC.net (@tehnologija)

Gledamo u CineStaru


slika-ikona Monitor kao idealan partner za igranje na igraćim konzolama - CroPC.net

####


slika-ikona Monitor kao idealan partner za igranje na igraćim konzolama - CroPC.net

####


slika-ikona Monitor kao idealan partner za igranje na igraćim konzolama - CroPC.net

####


slika-ikona Monitor kao idealan partner za igranje na igraćim konzolama - CroPC.net

####


Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2018. CroPC.net

ISSN: 1846-8675