Multimedija

LUMIX FT7 - izdržljivi fotoaparat za one koje zanima fotografiranje u prirodi

Korisnicima je na raspolaganju i mogućnost dodatnog obogaćivanja sjajnih fotografija prije dijeljenja na društvenim mrežama zahvaljujući time-lapse fotografiranju i drugim integriranim funkcijama kao što su 22 kreativna filtra
Korisnicima je na raspolaganju i mogućnost dodatnog obogaćivanja sjajnih fotografija prije dijeljenja na društvenim mrežama zahvaljujući time-lapse fotografiranju i drugim integriranim funkcijama kao što su 22 kreativna filtra

LUMIX FT7 je otporan na vodu (do 31 metra) i na padove (do 2 metra), uz novo optičko tražilo LFV (Live View Finder), 20,4-megapikselni senzor i 28-milimetarski širokokutni objektiv (4,6x optički zoom) riječ je o modelu koji je idealno rješenje za fotografiranje na otvorenom - u zraku, na zemlji ili u vodi

Uređaj se odlikuje dizajnom koji je otporan na hladnoće do minus 10 stupnjeva Celzijevih i na pritisak tlaka do 100 kilograma. Unatoč tome, dizajn je kompaktan, a model posjeduje i cijeli niz high-tech fotografskih funkcija. Stoga nikada nećete propustiti zabilježiti niti jedan trenutak svoje fantastične ronilačke avanture, skijaškog skoka za 360 stupnjeva ili "jahanja" havajskog vala. Bilo da se radi o stijenama, džungli ili skoku u vodu, nije važno - sve to možete zabilježiti u 4K-u i Full HD-u.

S novim 0,2-inčnim (ekvivalent 1.170K točaka) optičkim tražilom LVF (Live View Finder) uspomene vam neće "bježati", čak ni kada je riječ o predmetima fotografiranja koji su slabije osvijetljeni ili se nalaze pod snažnom sunčevom svjetlošću. Bočni troinčni ekran posjeduje rezoluciju od 1.040K točaka, najviše u svojoj klasi.

Zabilježite svaku sekundu nevjerojatnih avantura s brzim uzastopnim okidanjem na 10 fps* i funkcijom Light Speed AF - riječ je o savršenoj opciji za "hvatanje" neba kod bungee jumpinga ili morskog psa koji ulijeće u kavez. Sve te nezaboravne trenutke možete snimiti i u glatkom, visokorezolucijskom 4K video-zapisu i kao 4K fotografiju.

Korisnici mogu jednostavno podijeliti iskustva sa svoje posljednje avanture putem vrhunskih fotografija s GPS oznakama - na WhatsAppu, Instagramu ili Facebooku zahvaljujući mogućnosti Wi-Fi povezivanja.

Korisnicima je na raspolaganju i mogućnost dodatnog obogaćivanja sjajnih fotografija prije dijeljenja na društvenim mrežama zahvaljujući time-lapse fotografiranju i drugim integriranim funkcijama kao što su 22 kreativna filtra ili panoramski način rada za izradu vertikalnih i horizontalnih panoramskih fotografija.

Oni koji sudjeluju u noćnim avanturama poput alpinizma ili istraživanja spilja uređaj mogu koristiti i kao "baklju", bez potreba za aktivacijom ostalih funkcija na uređaju.

Izbor urednika...

Koje aluminijske naplatke odabrati i kako se brinuti o njima?
Savjetujemo
Kako spremiti i sačuvati zimske gume za sljedeću sezonu?
Savjetujemo
Test: Logitech G433
moćne i ljepe
Test: Garmin DriveAssist 51 LMT-S
revolucija navigacije
Test: Huawei P20 Pro
vidite više
Test: RaceChip GTS
oslobodite snagu automobila
Test: Škoda Karoq Style 1.6 TDI
češka ofenziva

Samsung Galaxy S9 na testu

Objavu dijeli CroPC.net (@tehnologija)

CroPC.net© 2006 - 2018. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675