Multimedija

Technics predstavio novi, premium bežični zvučnik OTTAVA S SC-C50

Ako se zvučnik s podrškom za Google Voice nalazi u istoj mreži, Google Assistant može se koristiti za upravljanje s OTTAV S SC-C50 zvučnikom
Ako se zvučnik s podrškom za Google Voice nalazi u istoj mreži, Google Assistant može se koristiti za upravljanje s OTTAV S SC-C50 zvučnikom

Ovaj zvučnički sustav korisnicima donosi akustičke tehnologije koje isporučuju čist zvuk uzduž zvučne pozornice, dok se uređaj odlikuje i veoma kompaktnim dimenzijama

Kalibracijska tehnologija dozvoljava postavljanje uređaja na bilo koje mjesto u vašem domu i istinsko uživanje u glazbi. Riječ o zaista naprednom, bežičnom glazbenom iskustvu - zahvaljujući kompatibilnosti s različitim streaming servisima, mogućnostima upravljanja uređajem putem glasa i integracijom različitih izvora zvuka.

Četiri originalna Technicsova JENO Engine procesora donose optimalne performanse, odnosno superiornu zvučnu sliku kroz precizno podešeni sustav subwoofera, srednjetonaca i tweetera. Ovakvim rasporedom dobiveni su idealni parametri, a zvučni prostori optimiziraju se u skladu sa svakom pojedinačnom slušateljskom situacijom zahvaljujući tehnologiji Space Tune. OTTAVA S SC-C50 također posjeduje LAPC funkciju, odnosno «load adaptive amplifier» tehnologiju koju je razvio Technics. LAPC mjeri karakteristike fazne amplitude frekvencije pojačala sa zvučnicima spojenima na jedinicu i obavlja digitalnu obradu signala kako bi postigao idealni impulsni odgovor. Parametri optimizirani za niskofrekventne i visokofrekventne karakteristike opterećenja zvučnika unaprijed su postavljeni u LAPC računalnom krugu jedinice kako bi se ostvarila idealna frekvencijska i fazna svojstva u cijelom području frekvencije.

Originalno kućište u obliku luka sadrži tri srednjetonska drivera, tri tweetera i jedan subwoofer. Jedinice su razmještene lijevo, desno i u sredini te stvaraju bogatu stereo zvučnu sliku i isporučuju čiste vokale. "Directivity-control horn" pristupom u rasporedu srednjetonaca/visokotonca uklonjene su međusobne smetnje između jedinica te je postignuta široka usmjerenost. Konstrukcija koaksijalne srednjetonske jedinice i visokotonca osiguravaju vertikalnu usmjerenost s manje frekvencijskim poremećajem iz kompaktnog tijela.

Tri 1,6-centimetarska tweetera isporučuju zvuk visoke rezolucije do 50 kHZ-a. Oni su upareni s prednjom 12-centimetarskom bas zvučničkom jedinicom dugog hoda, i dugački bas refleks otvor velikog promjera. Sveukupno sedam jedinica unutar čvrstog i finog staklenog kućišta isporučuju snažan zvuk iz 3.1-kanalnog pojačala.

Kako bi OTTAVA S SC-C50 korisnicima donio odličan zvuk u bilo kojoj prostoriji i neovisno o položaju uređaja tu je Space Tune tehnologija koja optimizira slušateljske uvjete zvučnom prostoru. Osim tri unaprijed podešena načina rada u skladu s najčešćim izborima kod pozicioniranjima uređaja, tu je i mikrofon ugrađen u glavnu jedinicu koji omogućuje automatsku optimizaciju zvuka iz glavne jedinice ili putem aplikacije s pametnog telefona (jednim jedinim pokretom prsta).

Izbor urednika...

Koje aluminijske naplatke odabrati i kako se brinuti o njima?
Savjetujemo
Kako spremiti i sačuvati zimske gume za sljedeću sezonu?
Savjetujemo
Test: Logitech G433
moćne i ljepe
Test: Garmin DriveAssist 51 LMT-S
revolucija navigacije
Test: Huawei P20 Pro
vidite više
Test: RaceChip GTS
oslobodite snagu automobila
Test: Škoda Karoq Style 1.6 TDI
češka ofenziva

Samsung Galaxy S9 na testu

Objavu dijeli CroPC.net (@tehnologija)

CroPC.net© 2006 - 2018. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675