Multimedija

Epsonov novi ambijentalni projektor namijenjen je maloprodaji, galerijama i muzejima

Uz LightScene EV-100 isporučuje se softver Epson Projector Content Manager koji omogućava kreiranje popisa izvedbi (play lista) koje se učitavaju putem memorijske kartice SD i može se njima upravljati preko daljinskog upravljača
Uz LightScene EV-100 isporučuje se softver Epson Projector Content Manager koji omogućava kreiranje popisa izvedbi (play lista) koje se učitavaju putem memorijske kartice SD i može se njima upravljati preko daljinskog upravljača

Epson predstavlja novu seriju LightScene EV-100, novi tip video projektora koji proširuje njenu ponudu u sektorima promotivnog oglašavanja i rasvjete

Elegantno i diskretno kućište, dostupno u crnoj ili bijeloj izvedbi, jednostavno se uklapa u bilo koje okružje te ovaj 2000-lumenski model može funkcionirati kao projektor ili kao rasvjetno tijelo.

Idealan je za nadzirana okružja kao što su maloprodajni izložbeni saloni, trgovački izlozi, muzejske postave, izložbe, svugdje gdje je potreban vizualno čist doživljaj. Ovaj model može prikazivati informacije, video materijale, pokretne uzorke, pa čak i mapirati projekciju na manje predmete.

Leon Mclean, voditelj proizvoda u tvrtki Epson Europe, kazao je: „Model LightScene EV-100 prvi je Epsonov korak u novo područje i odličan dodatak našoj liniji laserskih projektora za promotivno oglašavanje. Oduševljen sam dizanom novih modela, elegantnog i diskretnog kućišta, uz neokrnjenu izvedbu, prilagodljivost i pouzdanost rješenja“.

Prilagodljiva Epsonova laserska tehnologija omogućava širok izbor opcija kada je riječ o montaži – projektori mogu prikazivati sliku iz bilo kojega kuta, moguće ga je instalirati na strop, pod, ili pričvrstiti na nosač rasvjete¹, bez potrebe za uslugama stručnjaka ili posebnim pripremama. Može projicirati i u portretnom načinu, a ri korištenju više jedinica na raspolaganju su funkcije poput stapanja rubova čime se postiže veća dimenzija zaslona.

Uz LightScene EV-100 isporučuje se softver Epson Projector Content Manager koji omogućava kreiranje popisa izvedbi (play lista) koje se učitavaju putem memorijske kartice SD i može se njima upravljati preko daljinskog upravljača, bez potrebe za korištenjem računala. Softver omogućava i dodavanje slojeva poput filtera boje ili oblika kako bi se postigli dodatni vizualni efekti te kreiranje rasporeda projekcija i dodatnih filtera.

Kao i svi ostali Epsonovi projektori, model EV-100 omogućava instalaciju na način „montiraj i zaboravi“, kućište je zabrtvljeno i nema filtera, čime je poboljšana otpornost na prašinu. Uređaj se isporučuje s jamstvom od 20 tisuća h ili pet godina rada.

Model LightScene EV-100 biti će dostupan na tržištu od lipnja 2018.

Izbor urednika...

Test: LG G6
povoljan put do vrha
Test: Logitech MX Master 2S i MX Anywhere 2S
duo za sva vremena
Test: AOC AG241QX
work hard, play hard
Savjetujemo: AEZ premium aluminijske felge
samo najbolje za automobil
Test: Sony Xperia XZ1
Porsche među telefonima
Test: Volkswagen Polo 1.0 TSI Beats
veliki Polo
Savjetujemo: Spriječite štete od glodavaca na automobilu
uz Liqui Moly Marten Spray
Savjetujemo: Zimmermann Sport Coat Z
automobilske kočnice bez hrđe

Nema tajni - za upravljačem smo nove Škode Karoq

Objavu dijeli CroPC.net (@tehnologija)

CroPC.net© 2006 - 2017. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675