Multimedija

Panasonic predstavio prve Ultra HD Blu-ray playere koji podržavaju tehnologiju dinamičkih metapodataka HDR10+

Panasonicovi UHD playeri za 2018. godinu podržavaju upravljanje glasom putem platformi Google Assistant i Amazon Alexa
Panasonicovi UHD playeri za 2018. godinu podržavaju upravljanje glasom putem platformi Google Assistant i Amazon Alexa

Panasonic predstavlja svoje najnovije Ultra HD Blu-ray playere, uključujući dva modela - DP-UB820 i DP-UB420 koji podržavaju tehnologiju dinamičkih metapodataka HDR10+, HDR formatom iduće generacije

Zajedno s modelima DP-UB330/DP-UB320 linija playera za 2018. godinu tako se sastoji od četiri uređaja, od kojih svaki posjeduje Ultra HD Premium certifikat. Modele Ultra-HD Blu-ray playera za 2018. godinu pokreće novi HCX procesor kojeg su razvili i podesili stručnjaci iz samog srca Hollywooda. Neovisno o vrsti sadržaja, konačan rezultat je vrhunsko iskustvo kućne zabave, i to upravo na onaj način na koji su to zamislili redatelji.

Panasonicovi UHD playeri za 2018. godinu podržavaju upravljanje glasom putem platformi Google Assistant i Amazon Alexa. Jednostavnim izgovaranjem nekoliko riječi u Google Assistant ili Amazon Alexa uređaj možete premotati ili pauzirati svoj omiljeni film bez potrebe za korištenjem daljinskog upravljača.

4K procesor koji pogoni nove Panasonicove Ultra HD Blu-ray playere je originalni procesor HCX (Hollywood Cinema Experience). Procesor je unaprjeđen primjenom jedinstvene gradacijske obrade i obrade boja na video-tehnologije koje su razvijenu u PHL-u (Panasonic Hollywood Laboratory), centru za istraživanje i razvoj koji radi na poboljšanju kvalitete Blu-ray slike. Predstavljen prošle godine, HCX procesor reproducira UHD Blu-ray i streamane 4K video-zapise sa zapanjujućom preciznošću u reprodukciji boja i uz optimalne razine svjetline.

Modeli UB820, UB420 i UB330/320 imaju mogućnost hi-res audio reprodukcije. Osim reprodukcije standardnih WAV/FLAC/MP3/AAC/WMA formata, korisnici mogu uživati i u DSD (11.2MHz/5.6 MHz/2.8 MHz) ALAC i AIFF glazbenim zapisima. Jednostavno spojite uređaj s vašim kućnim audio sustavom i uživajte u glazbi čija je reprodukcija na razini studijske kvalitete.

Izbor urednika...

Koje aluminijske naplatke odabrati i kako se brinuti o njima?
Savjetujemo
Kako spremiti i sačuvati zimske gume za sljedeću sezonu?
Savjetujemo
Test: Logitech G433
moćne i ljepe
Test: Garmin DriveAssist 51 LMT-S
revolucija navigacije
Test: Huawei P20 Pro
vidite više
Test: RaceChip GTS
oslobodite snagu automobila
Test: Škoda Karoq Style 1.6 TDI
češka ofenziva

Unesite boje u život

Objavu dijeli CroPC.net (@tehnologija)

CroPC.net© 2006 - 2018. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675