LG-evi novi monitori na CES-u

Pažnju javnosti svakako će privući i LG-ev najnoviji gamerski QHD monitor (model 34GK950G) koji nudi vrhunsku kvalitetu slike s tehnologijama Nano IPS i G-SyncPažnju javnosti svakako će privući i LG-ev najnoviji gamerski QHD monitor (model 34GK950G) koji nudi vrhunsku kvalitetu slike s tehnologijama Nano IPS i G-Sync

LG-ev novi 32-inčni UHD 4K monitor (model 32UK950) prvi je koji nudi LG-evu naprednu tehnologiju Nano IPS, riječ je o tehnologiji koja uključuje primjenu nanočestica na LED zaslonima kako bi se apsorbirao višak svjetlosnih valova

To uvelike povećava intenzitet i čistoću boja na zaslonu te omogućava preciznije i živopisnije iskustvo gledanja. Ovaj LG-ev monitor može prikazati 98 posto spektra DCI-P3, što je na razini monitora za masteriranje hollywoodskih blockbustera. Idealan je za medijske profesionalce koji traže vrhunsku reprodukciju boja, a zahvaljujući podršci za HDR600, korisnici monitora LG 32UK950 iskusit će visoki dinamički raspon maksimalne svjetline od 600 candela (cd/m²).

LG-ev model 32UK950 ima prvi docking zaslon Thunderbolt™ 3 koji podržava povezivanje dva 4K monitora. Ovaj se monitor može povezati s prijenosnim računalima s Thunderbolt 3 (poput Macbooka Pro) preko pripadajućeg aktivnog kabla, tako da nema potrebe za adapterom za punjenje ili neuglednim USB kablovima. Jedan jedini kabel Thunderbolt 3 prenosi 4K sadržaj i zvuk, istovremeno pružajući napajanje baterije prijenosnog računala od 60W. Sa svojim prekrasnim stalkom Edge-ArcLine, dizajnom bez rubova te slikom koja doslovno „izlazi van okvira“, ovaj je LG-ev monitor uistinu poseban.

Budući da LG-ev 34-inčni UltraWide monitor (model 34WK95U) pruža širok spektar jasnih boja iz svih kuteva gledanja te gotovo nestvarnu 5K razlučivost od 5120 x 2160 piksela, za očekivati je da će biti jedna od atrakcija sajma CES 2018. LG-ev prvi 5K UltraWide monitor s omjerom stranica 21:9 može se pohvaliti živopisnim bojama i velikom iskoristivošću površine zaslona. Ovo 5K iskustvo namijenjeno je svim korisnicima kojima je multitasking svakodnevica, poput montažera, fotografa i programera.

Model 34WK95U podržava tehnologiju Nano IPS, vrhunske mogućnosti reprodukcije boja te HDR600. Osim toga, model 34WK95U posjeduje priključak Thunderbolt 3 koji putem kabla omogućava prijenos slika razlučivosti 5K na frekvenciji 60Hz. Sučelje Thunderbolt 3 je idealno za korisnike prijenosnih računala koji žele brz prijenos videozapisa, zvuka i podataka, bez potrebe za odvojenim AC punjačem. Zahvaljujući elegantnom dizajnu bez rubova te tankom stalku Edge-ArcLine, ovaj LG-ev monitor ima izrazito naglašenu estetsku komponentu čak i kad je isključen.

„Iako nas većina svaki mjesec provodi stotine sati ispred monitora, riječ je o uređaju kojeg ćemo zadnjeg zamijeniti kada želimo postići veću produktivnost“, rekao je Chang Ik-hwan, voditelj IT sektora u kompaniji LG. „S najnovijim premium monitorima željeli smo istaknuti kako je LG usmjeren pružanju najbolje razlučivosti zaslona i izvanrednog korisničkog iskustva na bilo kojem mjestu.“

Pažnju javnosti svakako će privući i LG-ev najnoviji gamerski QHD monitor (model 34GK950G) koji nudi vrhunsku kvalitetu slike s tehnologijama Nano IPS i G-Sync, koja pruža veliku brzinu.

Posjetitelji sajma CES 2018 moći će osobno vidjeti najnovije LG-eve monitore na štandu 11100 u Središnjoj dvorani Konvencijskog centra u Las Vegasu.

Izbor urednika...

Vozili smo: Mercedes-Benz C220d
uvijek na vrhu
Test: Epson EcoTank ITS L619
poslovni anđeo
Vozili smo: Audi A6 45 TDI quattro tiptronic Dynamic
njegovo veličanstvo
Test: D-Link DIR-878
posljednji pozdrav za loš Wi-Fi
Vozili smo: Volkswagen Amarok Comfortline 3.0 TDI V6 4MOTION
vuk u janjećoj koži
Test: Sony RX100 VI
džepni profesionalac
Test: Lenovo Legion Y530
pitoma zvijer
Test: Philips 272B7QPJEB
kralj ureda

Profili tvrtki


logo_tvrtka LG-evi novi monitori na CES-u - CroPC.net

Profil tvrtke

Ovdje može biti profil vaše tvrtke!


logo_tvrtka LG-evi novi monitori na CES-u - CroPC.net

Profil tvrtke

Ovdje može biti profil vaše tvrtke!


logo_tvrtka LG-evi novi monitori na CES-u - CroPC.net

Profil tvrtke

Ovdje može biti profil vaše tvrtke!


logo_tvrtka LG-evi novi monitori na CES-u - CroPC.net

Profil tvrtke

Ovdje može biti profil vaše tvrtke!


logo_tvrtka LG-evi novi monitori na CES-u - CroPC.net

Profil tvrtke

Ovdje može biti profil vaše tvrtke!


Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675