A1

Novi Philips monitori na IFA 2017 sajmu

Nova linija Philips monitora za 2017 – 2018 godinu jasno pokazuje predanost Philipsa razvoju zakrivljenog dizajna i izvanrednog prikaza boja
Nova linija Philips monitora za 2017 – 2018 godinu jasno pokazuje predanost Philipsa razvoju zakrivljenog dizajna i izvanrednog prikaza boja
Nova linija Philips monitora za 2017 – 2018 godinu jasno pokazuje predanost Philipsa razvoju zakrivljenog dizajna i izvanrednog prikaza boja

Svi posjetitelji ovogodišnjeg IFA sajma u Berlinu u dvorani 22 moći će pronaći Philipsov izložbeni prostor na kojem će biti predstavljena najnovija linija Philips monitora koja uključuje široku kolekciju zakrivljenih monitora, HDR (High Dynamic Range) tehnologiju, 8K rezoluciju budućnosti i impresivna rješenja monitora za profesionalne korisnike

Nova linija Philips monitora za 2017 – 2018 godinu jasno pokazuje predanost Philipsa razvoju zakrivljenog dizajna i izvanrednog prikaza boja. Još je novih modela veličina od 27 do 49 inča dodano u već postojeću Philipsovu široku liniju zakrivljenih monitora, a posjetitelji Philipsovog izložbenog prostora imat će priliku iz prve ruke iskusiti široku liniju zakrivljenih monitora i uranjajuće iskustvo gledanja koje omogućuju ovi monitori.

Philips 436M6VBPAB – Dio je nadolazeće linije tvrtke Philips Momentum i moći će se isprobati u zabavnoj zoni. Monitor ima 4K HDR zaslon s jedinstvenom Ambiglow značajkom, kao idealno rješenje za multitasking ali i za zabavu, omogućujući USB-C docking povezivanje i istodobno punjenje prijenosnih računala. Ovaj 4K HDR zaslon može se koristiti kao stanica za povezivanje i jednostavno se može povezati sa svime, od najnovijih 4K igraćih konzola do bilo kojeg vrhunskog dizajnerskog računala za obradu grafike.

Philips 328P8K – Ovaj monitor ne samo da ima nevjerojatan tanki okvir, već impresionira i s odličnom 8K rezolucijom na velikom zaslonu od 32 inča. Monitor je opremljen značajkama za udobnost tijekom dužeg rada - Smart Ergo Base olakšava prilagodbu za bilo koji položaj tijela dok USB docking funkcija omogućuje jednostavno upravljanje svim perifernim uređajima.

Philips 492P8 – UltraWide monitor s fantastičnim zakrivljenim dizajnom, stvoren za multitasking. Ovaj fantastični 49-inčni model u potpunosti zamjenjuje 2x27-inčni monitor. Osim toga, ovaj monitor ima najnoviju USB-C docking značajku za povezivanje, omogućujući korisnicima da s njim povežu sve periferne uređaje i koristite ga kao priključnu stanicu koja prenosi sve videozapise i zvuk putem jednog kabela, a istodobno puni prijenosno računalo.

Ovo su samo neki od istaknutih modela koje očekuju posjetitelje u Philipsovom izložbenom prostoru. Philipsov kutak na IFA sajmu omgućit će posjetiteljima puni doživljaj uzbudljivog svijeta monitora za profesionalne i kućne korisnike, uz izbor mnoštva značajki i veličina kako bi odgovarali svakom, pa i najzahtjevnijem korisniku.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.