Multimedija

Philips predstavlja novi svijet boja, rezolucija i dizajna monitora

Jedna od posebnih atrakcija koja će biti predstavljena su multiscreen zabavne postaje sa 3 x 32-inčnim zakrivljenim Philips monitorima sa Quantum Dot i Ambiglow značajkama
Jedna od posebnih atrakcija koja će biti predstavljena su multiscreen zabavne postaje sa 3 x 32-inčnim zakrivljenim Philips monitorima sa Quantum Dot i Ambiglow značajkama

Na 57. izdanju IFA sajma koji će se održati od 1. do 6. rujna ove godine u Berlinu, MMD, brend licencirani partner Philips monitorsa priprema bogatu postavu inovacija monitora

U dvorani 22 posjetitelji će moći istražiti široku liniju Philipsovih zakrivljenih monitora, upoznati se sa snagom HDR (High Dynamic Range) tehnologije, proviriti u budućnost predvođenu 8K rezolucijom kao i u bogatu liniju monitora za profesionalne korisnike.

Najnovija linija Philipsovih monitora jasno prikazuje predanost zakrivljenom dizajnu monitora kao i izvanrednom prikazu boja. Zakrivljeni modeli koji će biti predstavljeni na ovogodišnjem IFA sajmu protezat će se veličinama od 27-inča, pa do čak impresivnih 49-inča. Monitori koji će biti predstavljeni ne ističu samo svojom zakrivljenošću, već kompletnim paketom raznih značajki koje omogućuju izvanredan prikaz boja poput modela s Ultra Wide-Color tehnologijom, Quantum Dot i HDR tehnologijom.

Jedna od posebnih atrakcija koja će biti predstavljena su multiscreen zabavne postaje sa 3 x 32-inčnim zakrivljenim Philips monitorima sa Quantum Dot i Ambiglow značajkama koje će omogućiti posjetiteljima da iz prve ruke dožive potpuno novo iskustvo gledanja.

Još jedan uzbudljivi doživljaj će biti 43-inčne zabavne i multitasking postaje na kojima će se posjetitelji moći upoznati s fantastičnim značajkama poput 4K rezolucije, HDR tehnologije, Adobre RGB i USB dockingom.

Dok 4K rezolucija prelazi u standard, Philips monitori s višim rezolucijama poput 8K rezolucije su već na vidiku. 8K UHD rezolucija ima dvostruko veću horizontalnu i vertikalnu rezoluciju od 4K UHD, s četiri puta više ukupnih piksela. Posjetitelji će moći iz prve ruke doživjeti preciznost 8K rezolucije jer će se na sajmu predstaviti najnoviji 8K 32-inčni monitor sa elegantnim tankim dizajnom.

Druge posebne značajke koje će zasigurno plijeniti pozornost dizajnera, fotografa ili CAD inžinjera su 31,4-inčni 4K monitor za profesionalne korisnike s HDR tehnologijom i USB-C dockingom, te 31,5-inčni QHD monitor s Adobe RGB rasponom boja i USB dockingom.

Izbor urednika...

Koje aluminijske naplatke odabrati i kako se brinuti o njima?
Savjetujemo
Kako spremiti i sačuvati zimske gume za sljedeću sezonu?
Savjetujemo
Test: Logitech G433
moćne i ljepe
Test: Garmin DriveAssist 51 LMT-S
revolucija navigacije
Test: Huawei P20 Pro
vidite više
Test: RaceChip GTS
oslobodite snagu automobila
Test: Škoda Karoq Style 1.6 TDI
češka ofenziva

CroPC.net© 2006 - 2018. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675