Multimedija

Snažan kontrast, žive boje i glatki prikaz pokreta s novim Panasonicovim Ultra HD Blu-ray playerima

Novi Panasonicovi Ultra HD Blu-ray playeri reproduciraju nijanse i detalje kao nikada do sada, zahvaljujući visokoj 4K rezoluciji
Novi Panasonicovi Ultra HD Blu-ray playeri reproduciraju nijanse i detalje kao nikada do sada, zahvaljujući visokoj 4K rezoluciji

Panasonic je najavio tri nova UHD Blu-ray playera - modele DMP-UB400, UB310 i UB300. Ultra HD Blu-ray je video standard iduće generacije koji korisnicima donosi visokokvalitetni prikaz 4K slike, ali također i podršku za BT.2020 set standarda

Ti standardi, pak, korisnicima donose veću skalu boja što za posljedicu ima prikaz slike koji djeluje bogatije i življe. Također, ove inovacije predstavljaju garanciju da će Blu-ray playeri igrati važnu ulogu i u godinama koje dolaze, u vezi s, primjerice, i 8K rezolucijom slike.

Novi Panasonicovi Ultra HD Blu-ray playeri reproduciraju nijanse i detalje kao nikada do sada, zahvaljujući visokoj 4K rezoluciji. Playeri korisnicima donose dojam dubine slike koji je vjeran stvarnosti i žive boje putem snažnog kontrasta između tamnih i svijetlih dijelova slike. Ukratko, uređaji uvijek isporučuju oštru i lijepu sliku koju dodatno obogaćuje glatki prikaz pokreta.

PHL-ov (Panasonic Hollywood Laboratory) Blu-ray R&D odjel također dao svoj obol razvoju modela DMP-UB400, UB310 i UB300. Stručnjaci iz PHL-a izradili su i podesili novi procesor kako bi korisnicima omogućili pristup iskustvu kućne zabave upravo na onaj način na koji su to zamislili proizvođači televizijskog sadržaja.

Za dodatnu dozu fleksibilnosti i praktičnosti, DMP-UB400 posjeduje duple HDMI izlaze. Odvajanjem video od audio signala prijenos i slike i zvuka je jasniji i precizniji. DMP-UB400, UB310 i UB300 također podržavaju i audio formate visoke rezolucije kao što su WAV, FLAC, ALAC i DSD, kao i popularni 4K Video-na-zahtjev (VOD).

Što je to Ultra HD Blu-ray?
Ultra HD Blu-ray je Blu-ray disk-format iduće generacije koji podržava 4K. Osim toga, on čak i nadilazi 4K rezoluciju (3840 x 2160) kako bi postigao reprodukciju 4K slika koja je posve vjerna stvarnosti s visokim frame rateom od 60p-a te BT.2020 širokom skalom koja dodatno poboljšava reprodukciju boja.

Izbor urednika...

Koje aluminijske naplatke odabrati i kako se brinuti o njima?
Savjetujemo
Kako spremiti i sačuvati zimske gume za sljedeću sezonu?
Savjetujemo
Test: Logitech G433
moćne i ljepe
Test: Garmin DriveAssist 51 LMT-S
revolucija navigacije
Test: Huawei P20 Pro
vidite više
Test: RaceChip GTS
oslobodite snagu automobila
Test: Škoda Karoq Style 1.6 TDI
češka ofenziva

Unesite boje u život

Objavu dijeli CroPC.net (@tehnologija)

CroPC.net© 2006 - 2018. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675