A1

Huawei Mate 20 Pro osvojio nagradu za najbolji pametni telefon na MWC-u u Barceloni

Slijedeći svoj moto “korsnik je na prvom mjestu”, Huawei je posvećen tome da svim ljudima omogući uživanje u prednostima digitalnog načina života
Slijedeći svoj moto “korsnik je na prvom mjestu”, Huawei je posvećen tome da svim ljudima omogući uživanje u prednostima digitalnog načina života
Slijedeći svoj moto “korsnik je na prvom mjestu”, Huawei je posvećen tome da svim ljudima omogući uživanje u prednostima digitalnog načina života

Jučer je na Mobile World Congressu 2019. Huaweijeva poslovna grupa bogatija za još jednu vrijednu nagradu, nagradom je odano priznanje uređaju Huawei Mate 20 Pro za najbolji pametni telefon, a nagradu je uručio sam organizator MWC-a – tvrtka GSMA koja na spomenutom kongresu pokušava objediniti interese mobilnih operatera i tehnoloških proizvođača diljem svijeta

Prilikom ocjenjivanja uređaja u obzir su se uzimali parametri poput performansi, sustava kamere, trajnosti baterije, umjetne inteligencije, sustava punjenja te dizajna.

Ovo priznanje još jednom je pokazalo kako je Huawei jedan od najvažnijih svjetskih tehnoloških igrača koji je fokus usmjerio na proizvodnju najboljih proizvoda za korisnike diljem svijeta.

“Želimo zahvaliti organizatorima ovog iznimno važnog kongresa na priznanju koje su dodijelili baš našem mobitelu. S Mate 20 Pro uređajem naglasak smo stavili na revolucionarne tehnologije koje korisnicima pružaju vrhunsko i još neviđeno iskustvo, a osim toga izvrsni podaci o prodaji govore nam da je Mate 20 Pro osvojio ljubav i povjerenje na globalnoj razini što nam je znak da i dalje ostanemo posvećeni ulaganju u razvoj i inovacije”, kazao je Kevin Ho, predsjednik Huaweijeve poslovne grupe.

Huawei Mate 20 Pro vodeći je flagship kompanije koji je u svega nekoliko mjeseci poharao svjetsko tržište i oduševio milijune ljudi koji su iščekivali revolucionarne iskorake u mobilnoj telefoniji.

Uređaj pokreće prvi svjetski 7 nanometarski mobilni AI (artificial intelligence) čipset Kirin 980, a koji omogućuje fluidnost, brzinu i pametnu štednju baterije. Uređaj podržava 40W Huawei SuperCharge, tehnologiju koja za pola sata napuni oko 70 posto baterije. Tu je i 15W Huawei Wireless Quick Change za inovativno obrnuto bežično punjenje koje korisnicima omogućuje napajanje drugih uređaja i elektroničkih naprava.

Na stražnjoj strani uređaja nalazi se Matrix sustav kamera koji obuhvaća Leica Ultra Wide Angle objektiv koji omogućuje širokokutno fotografiranje i snimanje  u makro modu dok uređaj pokreće operativni sustav EMUI 9.0 baziran na Androidu.

Huawei je na sajmu u Barceloni predstavio mnoge nove proizvode: Huawei Mate X, prvi 5G sklopivi telefon, prijenosna računala Huawei MateBook X Pro, MateBook 13 i MateBook 14 te ruter Huawei 5G CPE Pro.

Slijedeći svoj moto “korsnik je na prvom mjestu”, Huawei je posvećen tome da svim ljudima omogući uživanje u prednostima digitalnog načina života.

Huawei je jedna od kompanija koja ima sposobnost razvijanja pune širine 5G proizvoda i pružanja potpuno sinergiziranog korisničkog iskustva.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.