Honor View20 predstavljen na CES-u

Ovaj pametni telefon opremljen je 25-megapikselnom prednjom kamerom integriranom u zaslonOvaj pametni telefon opremljen je 25-megapikselnom prednjom kamerom integriranom u zaslon

Honor View20 predstavlja Honorov najnoviji ulazak na tržište flagship pametnih telefona, pružajući vrhunske tehničke performanse te dizajn i stil na još višoj razini, ovaj je pametni telefon opremljen prvom na svijetu 48-megapikselnom stražnjom kamerom visoke razlučivosti

48-megapikselnu kameru pokreće umjetna inteligencija (AI) te tako omogućuje nevjerojatne fotografije. Novi način rada '48MP AI Ultra Clarity' spaja nekoliko 48MP slika u jednu 48MP fotografiju, stvarajući tako 'Super 48MP fotografiju' izvrsne jasnoće.

HONOR View20 također dolazi i s naprednom 3D stražnjom kamerom koja može skenirati i prepoznati objekte u stvarnom svijetu. Algoritam za AI i 3D modeliranje omogućuje niz korisnih i zanimljivih aplikacija, od toga da svoje tijelo na fotografijama i videozapisima učinite tanjim, preko igranja igara s detekcijom pokreta, do računanja kalorija u hrani.

HONOR View20 prvi je model koji je na inozemnom tržištu opremljen naprednim 7nm Kirin 980 AI čipsetom s dvostrukim NPU-om; zatim GPU Turbom 2.0 koji uvelike poboljšava grafičke performanse; i baterijom od 4000 mAh sa SuperCharge brzim punjenjem.

Kirin 980 čipset predstavlja 75-postotno poboljšanje brzine u performansama jedne jezgre u odnosu na prethodnu generaciju. Kirin 980 također sadrži Mali-G76 GPU za poboljšanje performansi za 46 %. Performanse uređaja HONOR View20 značajno su povećane, dok je potrošnja energije smanjena za 58 %, pružajući time revolucionarni napredak u korisničkom iskustvu.

Honorovi su inženjeri razvili inovativnu tehnologiju 'The NINE Liquid Cooling Technology' koja pruža vrlo učinkovit sustav hlađenja tekućinom kako bi učinkovitije raspršila toplinu i postigla bolje performanse.

Ovaj pametni telefon opremljen je 25-megapikselnom prednjom kamerom integriranom u zaslon. Inovativan All-View zaslon pruža bolji doživljaj korištenja jer ne sadrži notch/zub te prekriva čak 91,8 % prednje površine telefona.

HONOR View20 usvojio je posebnu tehniku koja omogućuje da svjetlo bez problema dopre do prednje kamere. Honorovi inženjeri koriste poseban držač za precizno postavljanje prednje kamere ispod prozirnog otvora na zaslonu veličine samo 4,5 mm. Poseban materijal za povezivanje zaslona koristi se kako bi se spriječilo da u kameru uđe svjetlo koje zaslon emitira, što omogućuje najbolje moguće fotografije s pametnim telefonom.

Izbor urednika...

Vozili smo: Mercedes-Benz C220d
uvijek na vrhu
Test: Epson EcoTank ITS L619
poslovni anđeo
Vozili smo: Audi A6 45 TDI quattro tiptronic Dynamic
njegovo veličanstvo
Test: D-Link DIR-878
posljednji pozdrav za loš Wi-Fi
Vozili smo: Volkswagen Amarok Comfortline 3.0 TDI V6 4MOTION
vuk u janjećoj koži
Test: Sony RX100 VI
džepni profesionalac
Test: Lenovo Legion Y530
pitoma zvijer
Test: Philips 272B7QPJEB
kralj ureda
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Profili tvrtki


arios Honor View20 predstavljen na CES-u - CroPC.net

ARIOS
Belišće
Agencija za računovodstvo, informatiku, organizaciju i savjetovanje


logo_tvrtka Honor View20 predstavljen na CES-u - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Honor View20 predstavljen na CES-u - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Honor View20 predstavljen na CES-u - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Honor View20 predstavljen na CES-u - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675