Honor Magic2 predstavljen u Pekingu

Kao prvi na svijetu pametni telefon s Full-View zaslonom i kliznim mehanizmom Magic Slide, Honor Magic2 je “ultra-jednostavno” dizajniran model koji pruža nenadmašan korisnički doživljaj s novom značajkom 6,39-inčnog zaslona punog prikaza i bez notcha (zuba)Kao prvi na svijetu pametni telefon s Full-View zaslonom i kliznim mehanizmom Magic Slide, Honor Magic2 je “ultra-jednostavno” dizajniran model koji pruža nenadmašan korisnički doživljaj s novom značajkom 6,39-inčnog zaslona punog prikaza i bez notcha (zuba)

Nadovezujući se na uspjeh prvog i pravog pametnog telefona na svijetu kojeg pokreće umjetna inteligencija – Honora Magic, predstavljenog 2016. godine, Honor Magic2 je podiže pametne telefone na potpuno novu razinu

Razlog tome je velik broj futurističkih tehnoloških značajki: s prvim na svijetu Full-View zaslonom s kliznim mehanizmom Magic Slide postignuto je da zaslon prekriva gotovo 100 % prednje površine uređaja; procesor nove generacije Kirin 980 pruža veću inteligenciju i AI procesorsku moć; tu je i YOYO, moćan virtualni asistent za pametan život sa sposobnošću čitanja misli i strojnog učenja; te šest kamera ojačanih umjetnom inteligencijom koje pružaju revolucionarno iskustvo u fotografiranju.

Kao prvi na svijetu pametni telefon s Full-View zaslonom i kliznim mehanizmom Magic Slide, Honor Magic2 je “ultra-jednostavno” dizajniran model koji pruža nenadmašan korisnički doživljaj s novom značajkom 6,39-inčnog zaslona punog prikaza i bez notcha (zuba). Prednji dio pametnog telefona je gotovo u potpunosti prekriven zaslonom koji u sebi ima optičku tehnologiju prepoznavanja otiska prsta. Svakim pomakom kliznog mehanizma otvaraju se vrata spektakularnog vizualnog iskustva.

Predstavljajući sveobuhvatnu nadogradnju na inteligentnoj fronti, Honor Magic2 pokreće procesor Kirin 980, prvi dvojezgreni NPU procesor na svijetu. Snaga procesora visokih performansi korisnicima, uz pomoć umjetne inteligencije, pruža iznimno korisničko iskustvo.

Sa svoje tri stražnje kamere razlučivosti 24MP i izuzetno širokim kutom od 17mm i tri prednje kamere na izvlačenje razlučivosti 16MP, Honor Magic2 pruža revolucionarno iskustvo u fotografiranju. Osim što stražnja AI kamera automatski retušira fotografije finim podešavanjem parametara, prednja kamera na izvlačenje također koristi 3D prepoznavanje lica visoke razine i značajke portretnog osvjetljenja, stvarajući umjetničke selfije s odličnim efektima uljepšavanja i pozadinskog zamućenja (bokeh).

Telefon će korisnicima pružiti neusporediv doživljaj zahvaljujući YOYO-u, zaslonu punog prikaza s kliznim mehanizmom Magic Slide, procesoru Kirin 980, rashladnoj tehnologiji na bazi grafena, Supercharge tehnologiji brzog punjenja od 40W s certifikatom tvrtke TÜV Rheinland, 3D bioničnim svjetlosnim detektorom, prvim na svijetu Dual SIM Dual VoLTE, prvim na svijetu dvofrekvencijskim GPS-om i neviđenoj Wi-Fi brzini preuzimanja od 1,7 Gbps. Opremljen širokim spektrom najsuvremenijih tehnologija i nadograđen značajkama visokih performansi, Honor Magic2 zasigurno će biti telefon godine koji će postići daljnje pomake na tržištu vrhunskih tehnologija, što će Honoru itekako pomoći u postizanju svog cilja da postane jedan od top tri branda pametnih telefona na svijetu u narednih pet godina.

Honor Magic2 dostupan je u Kini na predbilježbu od sada do 5. studenog na stranicama Vmall, JD, Tmall, Suning, YHD i GOME, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni počevši od 3.799 RMB. Službena prodaja u Kini započet će od 6. studenog.

Izbor urednika...

Vozili smo: Mercedes-Benz C220d
uvijek na vrhu
Test: Epson EcoTank ITS L619
poslovni anđeo
Vozili smo: Audi A6 45 TDI quattro tiptronic Dynamic
njegovo veličanstvo
Test: D-Link DIR-878
posljednji pozdrav za loš Wi-Fi
Vozili smo: Volkswagen Amarok Comfortline 3.0 TDI V6 4MOTION
vuk u janjećoj koži
Test: Sony RX100 VI
džepni profesionalac
Test: Lenovo Legion Y530
pitoma zvijer
Test: Philips 272B7QPJEB
kralj ureda
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Profili tvrtki


logo_tvrtka Honor Magic2 predstavljen u Pekingu - CroPC.net

Profil tvrtke

Ovdje može biti profil vaše tvrtke!


logo_tvrtka Honor Magic2 predstavljen u Pekingu - CroPC.net

Profil tvrtke

Ovdje može biti profil vaše tvrtke!


logo_tvrtka Honor Magic2 predstavljen u Pekingu - CroPC.net

Profil tvrtke

Ovdje može biti profil vaše tvrtke!


logo_tvrtka Honor Magic2 predstavljen u Pekingu - CroPC.net

Profil tvrtke

Ovdje može biti profil vaše tvrtke!


logo_tvrtka Honor Magic2 predstavljen u Pekingu - CroPC.net

Profil tvrtke

Ovdje može biti profil vaše tvrtke!


Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675