A1

Pametni telefon i sat partneri u postizanju što boljih rezultata tijekom tjelesne aktivnosti

Povezavši ova dva uređaja, korisnici mogu raditi na postizanju zdravstvenih i wellness ciljeva te primati upozorenja o prehrani i preporuke za aktivnosti čak i kada nisu spojeni na internet
Povezavši ova dva uređaja, korisnici mogu raditi na postizanju zdravstvenih i wellness ciljeva te primati upozorenja o prehrani i preporuke za aktivnosti čak i kada nisu spojeni na internet
Povezavši ova dva uređaja, korisnici mogu raditi na postizanju zdravstvenih i wellness ciljeva te primati upozorenja o prehrani i preporuke za aktivnosti čak i kada nisu spojeni na internet

Neovisno jeste li kampanjci kada je u pitanju tjelovježba, ili ste stalni vježbač kojem je rekreacija sastavni dio života, proljeće budi sve osjetila i potrebu za pokretom, što god bio razlog vaše odluke da se pokrenete učinite to, no imajte na umu da je osim postizanja što boljih rezultata iznimno važno osluškivati vlastito tijelo

Tehnologija nije živo biće, ali nećemo pretjerati ako kažemo da nam postaje sve ozbiljniji partner u svakodnevnom životu. Jedna od najvećih kompanija i lider među inovacijama u svijetu, tvrtka Samsung, to je davno prepoznala te svoje uređaje osmišljava tako da ih je lako međusobno povezivati. Pametni telefoni, slušalice, satovi, kućanski uređaji, TV prijemnici…ma gotovo sve je moguće međusobno povezati.

Samsungovi pametni telefoni povezani s pametnim satovima danas korisnicima pokazuju rezultate koje je nekada bilo i nemoguće zamisliti da ćemo moći pratiti te nam pomažu da u svakom trenutku, dok smo u pokretu, znamo koliko zaista dajemo od sebe te kakve rezultate postižemo.

Najnovije zvijezda na tržištu - pametni telefoni Samsung Galaxy S9 i S9+ - osim svih onih senzacionalnih značajki poput najbolje dvostruke kamere na tržištu, mogućnosti snimanja videa opcijom Super Slow-mo, kreiranje vlastitih, personaliziranih emotikona AR Emoji ima i poboljšani optički senzor ugrađen direktno u uređaj koji korisnicima u stvarnom vremenu pruža bogatiju i točniju informaciju o zdravstvenom statusu. Ovaj senzor korisnicima Galaxy S9 i S9+ omogućuje praćenje Heart Load Factora. Radi se o novom mjerenju otkucaja srca u stvarnom vremenu što je iznimno važno pratiti tijekom aerobnih treninga visokog intenziteta, ali i tijekom tjelovježbe uopće.

Osim toga, uređaji Galaxy S9 i S9+ lako se povezuju s ostalim Samsungovim uređajima kao što je, primjerice, Gear Sport - elegantan i svestran pametni sat otporan na vodu za namijenjen fitnes korisnicima te Gear Fit2 Pro unaprijeđena GPS sportska narukvica s pametnim značajkama. Oba nosiva uređaja dizajnirana su kako bi korisnicima pomogli da žive zdravije i uravnoteženije.

Povezavši ova dva uređaja, korisnici mogu raditi na postizanju zdravstvenih i wellness ciljeva te primati upozorenja o prehrani i preporuke za aktivnosti čak i kada nisu spojeni na internet. Osim mogućnosti praćenja otkucaja srca i plivanja, drugi Samsungov pametni sat - Gear Fit2 Pro ima ugrađen napredni GPS za praćenje trčanja ili vožnje uz precizno praćenje aktivnosti. Lakše čitanje obavijesti i ažuriranje u stvarnom vremenu korisnicima će, dok primjerice trče omogućiti 1,5-inčni Super AMOLED zakrivljeni zaslon u visokoj razlučivosti osjetljiv na dodir.

Naše tijelo nije stroj kao što su to pametni telefoni i pametni satovi, ali zato može raditi kao sjajan mehanizam ako ćemo ga njegovati i pratiti njegove reakcije, izdržljivost i mogućnosti. Za to imamo strojeve – pametne telefone i satove koji će nam pomoći da iz svojih mehanizama izvučemo najviše, a istovremeno brinemo i njegujemo sebe.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.