Mobiteli i tableti

Počela prodaja Samsung Galaxy S9 i Galaxy S9+ u Vip centrima i na webshopu

Samsung Galaxy S9 i Galaxy S9+ dolaze s novom kamerom te opcijom Super Slow-mo koja korisnicima daje bolje mogućnosti za obilježavanje i pamćenje najdražih trenutaka
Samsung Galaxy S9 i Galaxy S9+ dolaze s novom kamerom te opcijom Super Slow-mo koja korisnicima daje bolje mogućnosti za obilježavanje i pamćenje najdražih trenutaka

Nakon predbilježbi, korisnici sada mogu u Vip centrima i na Vip webshopu kupiti najnovije Samsung flagship mobilne uređaje, uređaji su u Vipnetu dostupni uz Mobilne tarife S+, M i L koje uključuju puno giga za surfanje po maksimalnim brzinama do 300 Mbit/s uz uključen 4G+/LTE

Primjerice, u tarifi Mobilna L s uključenih 5.000 minuta/SMS poruka i 30 GB uz uključenje e-računa Samsung S9 dostupan je za 299 kuna odmah i 190 kuna mjesečne rate za uređaj, dok je Samsung S9+ dostupan za 699 kuna odmah i 200 kuna mjesečne rate za uređaj.

Samsung Galaxy S9 i Galaxy S9+ dolaze s novom kamerom te opcijom Super Slow-mo koja korisnicima daje bolje mogućnosti za obilježavanje i pamćenje najdražih trenutaka. Novi mobilni uređaji Samsung Galaxy S9 i Galaxy S9+ proizvedeni su za doba u kojem korisnici sve više komuniciraju i izražavaju se kroz fotografije, emojije i video sadržaje. Najboljom kamerom u uvjetima slabog osvjetljenja te značajkama poput Super Slow-mo i personaliziranim emojima AR Emoji, ovi uređaji učinit će svaki trenutak nezaboravnim i zabilježenim. Novi i snažni stereo zvučnici koje je ugodio AKG, Dolby Atmos surround te beskrajni zaslon omogućavaju korisnicima poboljšano iskustvo zabave.

Uređaji Samsung Galaxy S9 i Galaxy S9+ dolaze s novom kamerom koja omogućava korisnicima da se putem fotografije povežu i komuniciraju te da ispričaju vlastitu priču. Senzor Super Speed Dual Pixel stvoren je za iznimnu kvalitetu obrade, a memorija uređaja omogućava fotografiranje vrhunske kvalitete. Super Slow-mo omogućava usporeno snimanje do 960 slika u sekundi te će uz značajku Motion Detection svaki nezaboravan trenutak ostati zabilježen.

Novi stereo AKG zvučnici, Dolby Atmos surround zvuk te beskrajni zaslon čine Galaxy S9 i Galaxy S9+ vrhunskim odabirom za zabavu. Beskrajni zaslon prvi puta je predstavljen na uređaju Galaxy S8, a riječ je o Super AMOLED zaslonu s gotovo neprimjetnim rubovima.

Uređaji Galaxy S9 i Galaxy S9+ prvi su pametni telefoni koji podržavaju novu aplikaciju Smart Things, omogućavajući korisnicima upravljanje svim aspektima povezanog načina života – kod kuće, u uredu ili u pokretu. Nova generacija uređaja Samsung DeX pružit će bogatije iskustvo u pokretu svim korisnicima. S novim sustavom spajanja DeX Padom korisnici lako mogu povezati svoj mobilni uređaj s monitorom, tipkovnicom i mišem, a također putem novog sustava Galaxy S9 i Galaxy S9+ mogu se transformirati u Touch Pad.

Novi uređaji podržavaju tri mogućnosti biometrijske provjere autentičnosti – otisak prsta, sken šarenice oka i prepoznavanje lica. Također, novost je i značajka Dedicated Fingerprint koja pruža opciju korištenja različitih otisaka prstiju za pristup Secure Folderu od onih za otključavanje mobitela. Galaxy S9 i Galaxy S9+ pružaju dodatnu zaštitu svakom korisniku pomoću platforme Knox 3.1, Samsungovim najnovijim sigurnosnim sustavom. Memorija uređaja može se proširiti MicroSD karticama kapaciteta do 400 GB, a vrhunski aplikativni procesor sa snažnim performansama osigurava sofisticiranu obradu svake fotografije.

Galaxy S9 i Galaxy S9+ dostupni su u ponoćno crnoj, koraljno plavoj te novoj purpurno ljubičastoj boji.

Izbor urednika...

Koje aluminijske naplatke odabrati i kako se brinuti o njima?
Savjetujemo
Kako spremiti i sačuvati zimske gume za sljedeću sezonu?
Savjetujemo
Test: Logitech G433
moćne i ljepe
Test: Garmin DriveAssist 51 LMT-S
revolucija navigacije
Test: Huawei P20 Pro
vidite više
Test: RaceChip GTS
oslobodite snagu automobila
Test: Škoda Karoq Style 1.6 TDI
češka ofenziva

CroPC.net© 2006 - 2018. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675