Huawei

Samsung Mob!lers u Hrvatskoj

Samsung traži mlade ambasadore brenda koji će testirati najnovije uređaje i izvještavati putem društvenih mreža
Samsung Mob!lers u Hrvatskoj - Samsung traži mlade ambasadore brenda koji će testirati najnovije uređaje i izvještavati putem društvenih mreža
Samsung Mob!lers u Hrvatskoj - Samsung traži mlade ambasadore brenda koji će testirati najnovije uređaje i izvještavati putem društvenih mreža

Samsung traži mlade ambasadore brenda koji će testirati najnovije uređaje i izvještavati putem društvenih mreža

Samsung Electronics, jedan od vodećih proizvođača mobilnih telefona u svijetu, pripremio je pravu poslasticu za sve ljubitelje pametnih mobitela. Po prvi puta u regiji, Samsung u Hrvatskoj pokreće „Samsung Mob!lers“, što je odlična vijest za sve ovisnike o pametnim mobitelima i mlade koji prate svjetske trendove i znaju razliku između Nexus i Galaxy telefona.

Tko su Samsung Mob!lersi i zašto su cool? Samsung Mob!lersi su mladi, viralni kreativci koji će prvi imati privilegiju iscrpno testirati najnovije Samsungove pametne mobitele i podijeliti svoje dojmove preko socijalnih mreža poput Facebooka i YouTubea. Naime, upravo oni će imati priliku iskušavati najnovije Samsungove smartphone, te dijeliti sa svojim followerima kako im uređaji obogaćuju, olakšavaju ili jednostavno samo uljepšavaju svakodnevni život. Osim testiranja najnovijih mobaća, Samsung Mob!lersi će biti uključeni u lokalne Samsung evente u Hrvatskoj, objavljivati svoje tekstove na Samsungovom globalnom blogu i službenim Facebook stranicama, a postoji i mogućnost da sudjeluju kao instruktori na korisničkim Samsung Mobile forumima te biti službeni Samsungovi reporteri na sajmovima kao što su IFA u Berlinu ili MWC u Barceloni.

Kako postati Samsung Mob!lers? Jednostavno – ako ste mladi, volite tehnologiju, pametne mobitele i stalno ste okruženi gadgetima sve što morate napraviti je posjetiti Facebook stranicu Samsung Mobile Hrvatska (http://hr-hr.facebook.com/SamsungMobiteli) i prijaviti se. Samsung će malim natjecanjem provjeriti koliko brzo možete tipkati, a prvih 100 najbržih tipkača ulazi u drugi krug. Idući će zadatak biti kratka recenzija jednog Samsungovog proizvoda. Recenzije mogu biti pisane (do 100 riječi) ili u bilo kojem drugom obliku – od crteža do kratkih filmova. 20 najboljih recenzija ulazi u finale, u kojem će se provjeriti aktivno korištenja društvenih medija, zaljubljenost u tehnologiju, ovisnost o pametnim telefonima i aktivno korištenje engleskog jezika svakog prijavljenog. Samsung će na kraju odabrati 4 hrvatska Samsung Mob!lersa, koji će postati dio proširene Samsungove obitelji.

Samsung Mob!lers projekt pokrenut je 2006. godine u Južnoj Koreji pod nazivom „Anycall Dreamers“, a 2009. nakon pokretanja u Njemačkoj preimenovan je u „Samsung Mob!lers“. Do danas projekt ima preko 900 članova u više od 19 država. Sadržaj koji su Mob!lersi kreirali pogledalo je više od 34 milijuna ljudi na društvenim mrežama poput Facebooka, Twittera i YouTubea, a mnoge njihove ideje ušle su u razvoj novih mobilnih uređaja. Hrvatska je prva zemlja u regiji koja će omogućiti mladim kreativcima i zaljubljenicima u mobaće da postanu dio globalne obitelji Samsung Mob!lers.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.