Njuškalo

Xperia neo i Xperia pro

Sony Ericsson proširuje obitelj Xperia s dva Android pametna telefona nove generacije

Sony Ericsson proširuje obitelj Xperia s dva Android pametna telefona nove generacije

Sony Ericsson danas predstavlja modele Xperia™ neo i Xperia™ pro, najnovije dodatke novoj generaciji Xperia™ pametnih telefona. Predstavljeni ubrzo nakon predstavljanja pametnog telefona Xperia™ arc ranije ove godine, najnoviji pametni telefoni također nude vrhunsku Sony tehnologiju i izvanredno multimedijsko iskustvo na posljednjoj verziji Android™ platforme - Gingerbread.

Uz tehnologiju fotografiranja koja je najbolja u klasi i tehnologiju zaslona iz Sonyja, Xperia™ pro kombinira optimiziranu tipkovnicu koja se klizno izvlači s pametnim funkcijama, što rezultira iskustvom brze razmjene poruka. Dodajući ergonomski oblikovanu tipkovnicu, Sony Ericsson se fokusirao na integraciju hardvera s pametnim funkcijama za razmjenu poruka za savršeno korisničko iskustvo. Xperia™ pro predstavlja suptilnu, no brzu Type & Send funkcionalnost, eliminirajući potrebu za otvaranjem namjenske aplikacije za svaki tip poruke, te Smart Keyboard koja automatski pokreće predvidive aktivnosti vezane uz poruke čim korisnik klizno izvuče tipkovnicu.

Xperia™ pro također je i idealan poslovni telefon za ljubitelje Androida jer je opremljen setom profesionalnih funkcija, kao što su sinkronizacija e-maila, kalendara i kontakata na siguran način, a predinstalirani Office Suite Pro omogućava korisnicima da pogledaju i urede poslovne dokumente izravno na telefonu.

Steve Walker, direktor marketinga, Sony Ericsson, izjavio je: „Želimo biti lider na području Android telefona, a s modelima Xperia™ neo i Xperia™ pro sada korisnicima na izbor nudimo izvrsne, inovativne Android modele. Ovi najnoviji uređaji kombiniraju prekrasan dizajn s vrhunskom Sony tehnologijom i novim, bržim iskustvom razmjene poruka na modelu Xperia™ pro, stvarajući zabavno iskustvo korištenja pametnog telefona.”

Sony Ericsson proširuje obitelj Xperia s dva Android pametna telefona nove generacije
Xperia neo i Xperia pro - Sony Ericsson proširuje obitelj Xperia s dva Android pametna telefona nove generacije
Xperia neo i Xperia pro - Sony Ericsson proširuje obitelj Xperia s dva Android pametna telefona nove generacije

Najbolje od Sony tehnologije još jednom je prisutno u oba modela, Xperia™ pro i Xperia™ neo. Reality Display s Mobile BRAVIA® Engineom omogućava briljantan vizualni prikaz i kristalno jasnu sliku, unaprijeđujući cjelokupno zabavno iskustvo. Sonyjev nagrađivani Exmor R™ senzor za mobilne telefone omogućava snimanje oštrih fotografija i HD videa visoke kvalitete, čak i u uvjetima lošeg osvjetljenja. Sve fotografije i video mogu se prikazati u HD kvaliteti na TV-u u vašoj dnevnoj sobi, uz pomoć ugrađenog HDMI konektora.

Xperia™ neo nastavlja priču o prekrasnom dizajnerskom stilu koji Sony Ericsson čini prepoznatljivim. Jedinstvenog je oblika, koji ne samo da lijepo izgleda, već je i ergonomski dizajniran da bi telefon savršeno ležao u ruci korisnika, posebno prilikom fotografiranja.

Oba pametna telefona pokreće posljednja verzija Android™ platforme, omogućavajući pristup Google Mobile Services i mnoštvu raznovrsnih aplikacija putem Android Marketa™. Xperia™ pametni telefoni dodaju najbolju zabavu u klasi osnovama koje nude pametni telefoni, poput aplikacija, karata, e-maila i brzog pristupa webu s Adobe® Flash® Playerom, i pružaju najzabavnije iskustvo na pametnom telefonu.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.