Njuškalo

Nadogradnje za Xperiu X10

Sony Ericsson tijekom vikenda kreće s distribucijom softverskih nadogradnji za uređaje Xperia X10, X10 mini i X10 mini pro

Sony Ericsson tijekom vikenda kreće s distribucijom softverskih nadogradnji za uređaje Xperia X10, X10 mini i X10 mini pro

Sony Ericsson napokon tijekom večernjih sati ove nedjelje namjerava službeno početi distribuirati softverske nadogradnje za uređaje Xperia X10. Riječ je o nadogradnji na Android 2.1, čija distribucija isprva kreće u nordijskim zemljama, a tijekom studenog će biti dostupna i u ostalim državama svijeta.

Softverska nadogradnja vlasnicima Xperie X10 donosi mogućnost snimanja HD videa (720p) s konstantnim auto fokusom, novu aplikaciju za izradu backupa, pet homescreen ekrana za aplikacije, widgete i slično te mogućnost povezivanja kontakata s društvenim mrežama. Oni koji posjeduju Xperiu X10 mini i mini pro mogu očekivati bolju funkcionalnost Bluetootha, automatsku sinkronizaciju fotografija s Facebooka i imenika u telefonu te napredniji način upravljanja multimedijalnim podacima u porukama.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.