Internet

IBM predstavio novu cloud platformu - IBM Cloud Private

Zrakoplovna tvrtka, primjerice, može koristiti rješenje IBM Cloud Private za primjenu aplikacija kojima prati nagradne milje svojih korisnika koji često putuju avionima
Zrakoplovna tvrtka, primjerice, može koristiti rješenje IBM Cloud Private za primjenu aplikacija kojima prati nagradne milje svojih korisnika koji često putuju avionima

Riječ je o rješenju koje elegantno i učinkovito povezuje privatna i javna cloud okružja i koje će tvrtkama donijeti milijunske uštede kad su u pitanju ulaganja u aplikacije i nove tehnologije obrade podataka

IBM Cloud Private omogućuje tvrtkama postavljanje privatnog cloud okružja na vlastitom informacijskom sustavu i brži razvoj poslovnih aplikacija, na isti način na koji se to danas radi na javnim cloud platformama.

IBM Cloud Private temelji se na arhitekturi softverskih kontejnera - Kubernetes, a ima i ugrađenu podršku za Docker i Cloud Foundry. Takav dizajn omogućuje tvrtkama lakšu integraciju aplikacija i jednostavniju prenosivost radnih zadaća iz jednog na neko drugo cloud okružje, primjerice IBM Cloud. IBM je predstavio i nove, za kontejnersku softveru arhitekturu optimizirane inačice svojih rješenja IBM WebSphere Liberty, Db2 i MQ – sigurne platforme na kojima rade neke od najvažnijih poslovnih aplikacija. Sad se i s tim rješenjima može lakše razmjenjivati podatke i aplikacije u privatnim i javnim IBM Cloud okružjima i cloud okružjima drugih proizvođača.

Zrakoplovna tvrtka, primjerice, može koristiti rješenje IBM Cloud Private za primjenu aplikacija kojima prati nagradne milje svojih korisnika koji često putuju avionima. Podatke o tom ponašanju može povezati s novom aplikacijom za prijenosne uređaje, dostupnom kroz javni cloud.

Tvrtke iz sektora financijskih usluga mogu IBM Cloud Private koristiti za brže usklađivanje s propisima i bolje upravljanje podacima, koji su u tom okružju bolje zaštićeni. Istodobno, na toj se platformi mogu koristiti i alati za analizu podataka te algoritmi strojnog učenja što tvrtkama omogućuje brže uočavanje novih poslovnih prilika i promjena u trendovima na tržištima ulaganja.

Tvrtke iz financijskog i zdravstvenog sektora koriste privatna cloud okružja kao svojevrsno „predvorje“ za svoja javna cloud okružja koja koriste za brži razvoj korisničkih aplikacija. IBM procjenjuje da će tržište privatnih cloud rješenja od ove, 2017., godine do 2020., rasti stopama od 15 do 20 posto dok ne dosegne vrijednost veću od 50 milijardi dolara.

Izbor urednika...

Test: Volkswagen Arteon 2.0 TDI DSG Elegance
ulaznica u odabrano društvo
Test: Carly
izvucite najviše iz svog automobila
Test: Epson WorkForce Pro WF-6590DWF
ubojica lasera
Stilski dom koji odražava vašu osobnost
Niskoenergetska kuća
Test: Volkswagen Crafter 35 2.0 TDI
svestrani poduzetnik
Pripremite automobil za ugodniju i sigurniju vožnju zimi
Savjetujemo
Test: LG Q6
premium u pola cijene

RaceChip GTS na testu

Objavu dijeli CroPC.net (@tehnologija)

CroPC.net© 2006 - 2017. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675