Hardver

Canon predstavlja drugo izdanje nagrađivanog portfelja treće generacije uređaja imageRUNNER ADVANCE

Obnovljeni portfelj imageRUNNER Advance može se integrirati i s drugim rješenjima za snimanje dokumenata i upravljanje njima, uključujući uniFLOW i Therefore Online
Obnovljeni portfelj imageRUNNER Advance može se integrirati i s drugim rješenjima za snimanje dokumenata i upravljanje njima, uključujući uniFLOW i Therefore Online

Canon je objavio značajno ažuriranje svoje flote – treću generaciju uređaja imageRUNNER ADVANCE

Drugo izdanje portfelja spojilo je najnovije hardverske i softverske tehnologije tvrtke Canon kako bi tvrtkama ponudilo sigurna i poznata rješenja za rad s dokumentima u oblaku.

Novi portfelj imageRUNNER ADVANCE funkcionirat će na platformi Unified Firmware Platform (UFP) koja nudi poznatije korisničko iskustvo i okruženje za menadžere nego ikad prije. Tijekom stalnog nadzora provjerava se ima li ranjivosti i prije nego ih postanete svjesni, čime se štedi vrijeme i novac. Stalnim dodavanjem novih značajki i ažuriranja uređajima oprema ostaje posve funkcionalna i posve sigurna uz minimalan trud korisnika. Zahvaljujući UFP-u korisnici znaju da je njihovo ulaganje sigurno, a nije potrebno ni mijenjati flote uređaja sa svakim ažuriranjem.

Obnovljeni portfelj imageRUNNER Advance može se integrirati i s drugim rješenjima za snimanje dokumenata i upravljanje njima, uključujući uniFLOW i Therefore Online. Mogućnost povezivanja s oblakom nudi tvrtkama prilagodbu preduvjeta specifičnih tijekova rada s dokumentima specifičnom uređaju. Platforma uniFLOW jednostavna je za instalaciju i upravljanje te koristi moderne tehnologije utemeljenim na oblaku radi optimizacije poslovnih procesa i povećanja produktivnosti omogućivanjem zaposlenicima da se fokusiraju na ključne aktivnosti.

Drugo izdanje treće generacije portfelja imageRUNNER ADVANCE može smanjiti vrijeme provedeno „izvan stroja“ i administracijske intervencije na najmanju moguću mjeru. Zahvaljujući konzoli za upravljanje imageWARE korisnici mogu daljinski provjeriti status uređaja i potrošnog materijala. Uz to, zaposlenici mogu sigurno snimati ili ispisivati dokumente u pokretu i brzo uključiti svoje mobilne uređaje izravno u poslovne tijekove rada.

Izbor urednika...

Test: LG G6
povoljan put do vrha
Test: Logitech MX Master 2S i MX Anywhere 2S
duo za sva vremena
Test: AOC AG241QX
work hard, play hard
Savjetujemo: AEZ premium aluminijske felge
samo najbolje za automobil
Test: Sony Xperia XZ1
Porsche među telefonima
Test: Volkswagen Polo 1.0 TSI Beats
veliki Polo
Savjetujemo: Spriječite štete od glodavaca na automobilu
uz Liqui Moly Marten Spray
Savjetujemo: Zimmermann Sport Coat Z
automobilske kočnice bez hrđe

Stigla nam LED svijetla, H1 i H7 žarulje iz Vintaxa

Objavu dijeli CroPC.net (@tehnologija)

CroPC.net© 2006 - 2017. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675