A1

ADATA predstavila kućište za vanjski tvrdi disk ED600

Dizajn kućišta ED600 temelji se na jednostavnosti korištenja
Dizajn kućišta ED600 temelji se na jednostavnosti korištenja
Dizajn kućišta ED600 temelji se na jednostavnosti korištenja

ADATA predstavlja kućište za vanjski tvrdi disk ED600 koje korisnicima nudi praktičnost prijenosnog vanjskog uređaja za pohranu uparenu s brzinom i performansama SSD-ova

ED600 kompatibilan je s tvrdim diskovima i SSD-ovima te može postići brzine prijenosa do 5 Gb/s preko sučelja USB3.1. Ne samo da je robustan i privlačnog izgleda – ED600 je i iznimno lako koristiti: naime, jednostavno ga spojite s napajanjem i pričekate tri sekunde da se instalacija dovrši, bez potrebe za dodatnim postupcima ili alatima.

Dizajn kućišta ED600 temelji se na jednostavnosti korištenja. Instalacija uređaja izvodi se u tri jednostavna koraka, koje za tri sekunde mogu dovršiti i korisnici nevični radu s računalnim hardverom. ED600 podržava SATA tvrde diskove i SSD-ove debljine 7 i 9,5 mm te je kompatibilan sa sustavima Windows i MacOS. Može se koristiti sa stolnim i prijenosnim računalima, pa čak i igračkim konzolama. Sigurnosna bravica na kućištu ED600 sprječava da tijekom kretanja ili udaraca disk ispadne, pa korisnici ne moraju brinuti.

Sa svojom robusnom crnom vanjskom oblogom i aluminijskom pločicom s logotipom ED600 odaje dojam stila i sigurnosti, a to potvrđuje i njegova zaštita IP54 od prašine i vlage. To znači da korisnici ne moraju brinuti da će izgubiti podatke zbog kiše ili ulaska stranih čestica u pogon za pohranu, što znatno povećava raspon okruženja u kojima se ED600 može koristiti. To kućište iznimno je otporno i na udarce jer se unutar njegova čvrstog vanjskog kućišta nalazi sloj silikona otporan na trešnju, pa može neoštećeno preživjeti i padove s visine do 100 cm. Korisnici tako mogu biti sigurni da su im podaci dobro zaštićeni od slučajnog oštećenja ili gubitka.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.