A1

Epson cilja rastuće tržište A3 ispisa

Svaka dobra tvrtka teži kvaliteti i visokim razinama produktivnosti, no pronalazak cjenovno prihvatljivih rješenja može biti težak. Uz liniju WorkForce nema mjesta kompromisu
Svaka dobra tvrtka teži kvaliteti i visokim razinama produktivnosti, no pronalazak cjenovno prihvatljivih rješenja može biti težak. Uz liniju WorkForce nema mjesta kompromisu
Svaka dobra tvrtka teži kvaliteti i visokim razinama produktivnosti, no pronalazak cjenovno prihvatljivih rješenja može biti težak. Uz liniju WorkForce nema mjesta kompromisu

Epson pomaže malim tvrtkama i kućnim uredima u bržem i pametnijem radu te je ažurirala liniju visokokvalitetnih i cjenovno prihvatljivih tintnih pisača A3 formata WF-7210DTW i WF-7710DWF s dodatnim bežičnim funkcionalnostima za ispis u liniji, uz elegantnu upravljačku ploču i novo korisničko sučelje (WF-7710DWF)

Lee Withers, voditelj za proizvode u tvrtki Epson Europe, izjavio je: „Naši najnoviji tintni pisači A3 formata sjajni su ako radite u okruženju u kojem trebate detaljno pregledavati tablice, dijagrame i planove. U sklopu ove linije nudimo obostrani ispis, kopiranje, skeniranje i faksiranje dokumenata do veličine A3 – što je idealno za poslovanje. Postoji i posebni jednostruki put hoda A3 papira na stražnjoj strani pisača koji može primiti papire različitih vrsta i debljine. Ovi modeli mogu proširiti korisničke mogućnosti i to u većem opsegu. Uveli smo i nekoliko novih značajki koje osuvremenjavaju ove modele, poput novog korisničkog sučelja, elegantne upravljačke ploče i dodatnih bežičnih rješenja.”

Najnoviji modeli WorkForce sjajni su za korisnike koji traže profesionalno rješenje za potrebe ispisa dokumenata A3 formata. Stvoreni su za poslovanje i mogu proizvoditi visokokvalitetne ispisane primjerke "laserske" kakvoće uz Epsonovu poznatu ispisnu glavu PrecisionCore.

Čak i u malim tvrtkama i kućnim uredima jednostavno je postići učinkoviti radni proces uz ove pouzdane i brze modele koji nude obostrani ispis A3 formata te brzinu ispisa poslovne kvalitete od 18 str./min. za crno-bijele i 10 str./min. za dokumente u boji. Njima je i jednostavno upravljati zahvaljujući velikom dodirnom zaslonu od 10,9 cm i intuitivnom korisničkom sučelju (WF-7710DWF).

Svaka dobra tvrtka teži kvaliteti i visokim razinama produktivnosti, no pronalazak cjenovno prihvatljivih rješenja može biti težak. Uz liniju WorkForce nema mjesta kompromisu. Ovi pisači mogu proizvesti visokokvalitetne ispisane primjerke vrlo brzo, a istovremeno znatno smanjiti troškove poslovanja jer je trošak po stranici do 50 posto manji od troška konkurentnih laserskih modela2. Spremnici su vrlo isplativi i moguće ih je dobiti u standardnoj, XL i XXL veličini, uz najveću iskoristivost od 2200 stranica3.

Najnoviji WorkForce modeli idu ukorak s konstantnim promjenama na radnom mjestu i predstavljaju dodatna rješenja za bežični ispis uvođenjem NFC-a4.

Ova tehnologija korisniku omogućuje povezivanje modela i ispis jednostavnim približavanjem kompatibilnog Android uređaja pisaču4. To je idealno za gostujuće korisnike jer mogu ispisivati bez poznavanja mrežnih postavki.

Korisnici mogu nastaviti s ispisom bilo gdje u uredu uz Wi-Fi spojivost ili Wi-Fi Direct za ispis s kompatibilnih bežičnih uređaja bez Wi-Fi mreže. Epsonove besplatne mobilne aplikacije za ispis te rješenja, uključujući i Email print, nude dodatnu svestranost za slanje sadržaja za ispis gotovo bilo gdje u svijetu5. Uz značajku Scan-to-Cloud za skeniranje i dijeljenje dokumenata, i suradnja je jednostavna5.

Modeli WF-7210DTW i WF-7710DWF dostupni su od 1. listopada 2017.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.