Hardver

Canon predstavlja novi pisač 3-u-1: seriju PIXMA TS3150

Lagan ispis, skeniranje i kopiranje
Lagan ispis, skeniranje i kopiranje

Serija PIXMA TS3150 lako se koristi, krasi je moderan dizajn i nudi mogućnost povezivanja putem Wi-Fija, čime je idealna za obitelji, školarce i sve koji žele ispisivati dokumente i kvalitetne slike dragocjenih trenutaka

PIXMA TS3150 dolazi s puno novih značajki, modernim i robusnim dizajnom, senzorom za otkrivanje papira, ispisom fotografija bez obruba[1] i bežičnim povezivanjem, a može se povezivati i s brojnim Canonovim aplikacijama, čiji broj raste iz dana u dan. Ovaj elegantan pisač koji se lako koristi namijenjen svima dostupan je u crnoj i bijeloj boji[2].

Robusna gornja površina otporna je na ogrebotine i lako se čisti, što znači da roditelji ne moraju brinuti ako ga se dočepaju djeca. Sjajna površina s uzorkom rešetke sprječava neželjene mrlje tako da je visokokvalitetna vanjština pisača PIXMA TS3150 uvijek ugodna oku.

Ovaj cjenovno pristupačni uređaj koji se lako koristi ima LCD zaslon dijagonale 3,8 cm i gumbe za brzo i lako postavljanje bežičnog povezivanja. Uz to korisnici mogu jednim pogledom provjeriti postavke ispisa i papira. Povezivanje s pisačem jednostavno je: pomoću jednog klika na gumb korisnici mogu pokrenuti način rada pristupne točke (Access Point Mode) za povezivanje s pisačem bez korištenja usmjerivača. Nova značajka otkrivanja papira pojednostavnjuje i ubrzava postupak ispisa obiteljima i školarcima s puno obaveza.

Od ispisa prekrasnih fotografija nezaboravnih doživljaja pa do važnih dokumenata, PIXMA TS3150 nudi ispis visoke kvalitete uz pristupačnu cijenu. PIXMA TS3150 moderan je pisač za sve namjene – jednostavan za korištenje, pouzdan i tehnološki napredan.

Izbor urednika...

Koje aluminijske naplatke odabrati i kako se brinuti o njima?
Savjetujemo
Kako spremiti i sačuvati zimske gume za sljedeću sezonu?
Savjetujemo
Test: Logitech G433
moćne i ljepe
Test: Garmin DriveAssist 51 LMT-S
revolucija navigacije
Test: Huawei P20 Pro
vidite više
Test: RaceChip GTS
oslobodite snagu automobila
Test: Škoda Karoq Style 1.6 TDI
češka ofenziva

CroPC.net© 2006 - 2018. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675