Hardver

Logitech G predstavlja G413 mehaničku gaming tipkovnicu

Projektirana za preciznost i nenadmašne performanse, promišljeno uravnoteženog i modernog dizajna
Projektirana za preciznost i nenadmašne performanse, promišljeno uravnoteženog i modernog dizajna

Logitech G danas predstavlja dodatak u svom asortimanu mehaničkih gaming tipkovnica - Logitech G413 mehaničku gaming tipkovnicu

Projektirana za preciznost i nenadmašne performanse, promišljeno uravnoteženog i modernog dizajna. Logitech G413 dolazi s Logitechovim ekskluzivnim Römer-G mehaničkim prekidačima, nudi 25 posto brži odaziv od standardnih mehaničkih tipki, s gornjim dijelom kućišta od eloksiranog aluminija, dodatnim USB passthrough utorom i preciznim pozadinskim osvjetljenjem. Logitech G413 dolazi u dvije verzije - Logitech G413 Carbon s crvenim pozadinskim osvjetljenjem i Logitech G413 Silver s kultnim bijelim pozadinskim osvjetljenjem.

„Dosta vremena inženjeri i dizajneri proveli su pažljivo projektirajući ovu tipkovnicu kako bi isporučili napredne performanse s pravim značajkama, uz odgovarajuću cijenu”, rekao je Ujesh Desai, potpredsjednik i generalni manager Logitech G. „Stvorili smo tipkovnicu s dodatnim USB passthrough utorom, pozadinskim osvjetljenjem i aluminijskom završnom obradom. Uz G413 vjerujemo da smo postigli savršenu ravnotežu između značajki visokih performansi i atraktivnog dizajna.”

Logitechovi ekskluzivni Romer-G mehanički prekidači izrađeni su za prvorazrednu izvedbu, brzinu i izdržljivost. Uz kratku točku aktivacije od 1.5 mm, Romer-G prekidači bilježe pritisak do 25 posto brže od standardnih mehaničkih prekidača. Romer-G prekidači su namjenski dizajnirani za precizno i jasno osvjetljenje tipkovnice kako bi tipke uvijek bili vidljive, ali nikad nametljive.

Legura četkanog aluminija služi kao okosnica tipkovnice. Rezultat je minimalan dizajn uravnotežen s cijelim nizom značajki. S naglaskom na high-end završnu obradu i tehničke značajke, Logitech G413 izrađena je od najkvalitetnijih materijala.

Integrirani, dodatni USB passtrough pruža punu snagu i brzinu protoka podataka nadohvat ruke za svaki USB uređaj. Tipkovnica G413 raspolaže tipkama za podešavanja, tako da možete koristiti tipku FN za kontrolu glasnoće, za pokretanje i zaustavljanje, odabir načina igre, rasvjetu, itd.

Logitech G413 mehanička gaming tipkovnica s pozadinskim osvjetljenjem u Carbon i Silver izvedbi očekuje se da će biti dostupna početkom travnja 2017. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 801,99 kn.

Izbor urednika...

Test: Sony Xperia XZ
ponovo na vrhu
Test: RaceChip Ultimate Connect
mala kutija za puno zabave
Test: Volkswagen Touran 1.6 TDI Trendline
obiteljska krstarica
Test: Liqui Moly Pro-Line Ansaug System Reiniger Diesel
čist zrak za „dizelaša“
Test: Logitech G Pro
elegantno igranje
Test: Volkswagen Golf 7 1.0 TSI
sasvim novo poglavlje
Temeljito operite auto nakon zime
Savjetujemo
ADATA A10050 Power Bank
prijenosno punjenje sa stilom
Test: Canon EOS M
ulaznica među profesionalce
est: Renkforce PL500D WiFi
Internet putevima struje
Savjetujemo: Liqui Moly Engine Flush i Liqui Moly Ceratec
čist motor je i dugovječan

Proljeće i vožnja i nova Škoda Octavia

Objavu dijeli CroPC.net (@tehnologija)

CroPC.net© 2006 - 2017. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675