Mark Stevenson na 12. izdanju Combis konferencije

Krovna tema konferencije ove je godine Be there. Create value. što najbolje opisuje konferenciju koja pruža dodanu poslovnu vrijednost kroz inspirativna predavanja renomiranih govornikaKrovna tema konferencije ove je godine Be there. Create value. što najbolje opisuje konferenciju koja pruža dodanu poslovnu vrijednost kroz inspirativna predavanja renomiranih govornika

Dvanaesto izdanje Combis konferencije, jedne od najvećih regionalnih tehnoloških konferencija, održat će se od 23. do 25. svibnja u Poreču

Plenarno predavanje powered by HT pod nazivom 'The Future and What to Do About it' održat će Mark Stevenson, jedan od najcjenjenijih svjetskih futurista, prema Huffington Postu. Stevenson je autor bestsellera 'We do things differently' i 'An Optimist's Tour of the Future' te stručnjak za globalne trendove i inovacije.

Svojim inspirativnim, a istovremeno duhovitim pristupom, Stevenson će publici pružiti svoja predviđanja o dobrim i lošim stvarima u idućih 20 godina te pojasniti zašto je 'business as usual’ razmišljanje zapravo recept za katastrofu. Plenarno predavanje tematizira promjene u društvu u pogledu tehnologije, energije, upravljanja, zdravstva i trgovine te otkriva što se sve pametne tvrtke trebaju zapitati o svom poslovanju. Stevenson će se baviti i problematikom inoviranja koje treba postići kroz neprestane promjene, a sve to uz tvrdnju da samo future literate kompanije imaju pravu priliku za uspjeh.

Krovna tema konferencije ove je godine Be there. Create value. što najbolje opisuje konferenciju koja pruža dodanu poslovnu vrijednost kroz inspirativna predavanja renomiranih govornika, IT predavanja, studije slučajeva kompanija čija su se poslovanja unaprijedila uz pomoć tehnologije, niz mini konferencijskih sadržaja usmjerenih osobnom razvoju, networkingu, ali i zabavi. Svi konferencijski sadržaji bit će povezani kroz gejmifikaciju.

Na prošlogodišnjem izdanju Combis konferencije sudjelovalo je više od 500 sudionika čime je konferencija zauzela jednu od čelnih pozicija na mapi IT konferencija u Hrvatskoj. Što donosi 12. izdanje Combis konferencije najavila je Renee Saboti-Slovenc, direktorica Combis konferencije:

"Naša je intencija pokriti 360 stupnjeva konferencijskog iskustva i za svakog sudionika pripremiti kako inspirativan IT tako i non-IT sadržaj, snažan networking, ali i relaksirajući program. Želja nam je svake godine ispočetka stvoriti idealnu atmosferu i omogućiti drugačije (i bolje) konferencijskom iskustvo koje će u konačnici svakom sudioniku osigurati dodanu vrijednost. Upravo zato ove godine snažniji naglasak stavljamo na gejmifikaciju, ne bismo li i kroz 'igranje' osigurali bolji doživljaj za sve sudionike, i to ne samo u neobaveznom, relaksirajućem dijelu konferencije, nego i u dijelu koji je posvećen stručnim IT temama. Cilj je da sudionici osjete promjenu u razmišljanju kroz koju će ostvariti kvalitetniju i bržu digitalnu svakodnevnicu, da i sami kreiraju dodanu poslovnu vrijednost."

Jedna od novosti 12. Combis konferencije je hackathon try{code}catch - treće izdanje 24-satnog natjecanja u programiranju za studente koje će se održati 23. i 24. svibnja u sklopu konferencije.

Izbor urednika...

Vozili smo: Mercedes-Benz C220d
uvijek na vrhu
Test: Epson EcoTank ITS L619
poslovni anđeo
Vozili smo: Audi A6 45 TDI quattro tiptronic Dynamic
njegovo veličanstvo
Test: D-Link DIR-878
posljednji pozdrav za loš Wi-Fi
Vozili smo: Volkswagen Amarok Comfortline 3.0 TDI V6 4MOTION
vuk u janjećoj koži
Test: Sony RX100 VI
džepni profesionalac
Test: Lenovo Legion Y530
pitoma zvijer
Test: Philips 272B7QPJEB
kralj ureda
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Profili tvrtki


arios Mark Stevenson na 12. izdanju Combis konferencije - CroPC.net

ARIOS
Belišće
Agencija za računovodstvo, informatiku, organizaciju i savjetovanje


logo_tvrtka Mark Stevenson na 12. izdanju Combis konferencije - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Mark Stevenson na 12. izdanju Combis konferencije - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Mark Stevenson na 12. izdanju Combis konferencije - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Mark Stevenson na 12. izdanju Combis konferencije - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675