Krenule prijave za Moj Zaba Start

Svi koji spremaju inovativan projekt, koji ima i potencijalnu tržišnu vrijednost, mogu se prijaviti na natječaj do 12. lipnja 2018. u podneSvi koji spremaju inovativan projekt, koji ima i potencijalnu tržišnu vrijednost, mogu se prijaviti na natječaj do 12. lipnja 2018. u podne

Zagrebačka banka pokrenula je peto izdanje projekta Moj Zaba Start kroz koji nagrađuje inovativne ideje i projekte u tri različita područja – poduzetništvu, kulturi i znanosti te društvu

Kroz tri istoimena natječaja Zaba će tako i ove godine dodijeliti potpore ukupne vrijednosti gotovo milijun kuna, ali i omogućiti edukacije te promociju najboljih.

„Osim naše temeljne uloge kao financijske institucije, stalno smo usmjereni na kreaciju novih ideja kojima podržavamo izvrsnost, prosperitet i transformaciju društva u kojem poslujemo. U okviru programa Moj Zaba Start potičemo realizaciju inovativnih poduzetničkih ideja i ostvarivanje daljnjih dostignuća u području znanosti, kulture i društvene odgovornosti. Dosadašnji ciklusi programa ostvarili su izuzetne rezultate te vas u ime Uprave Zagrebačke banke pozivam da u programu aktivno sudjelujete i veselim se svakom koraku koji ćemo napraviti zajedno“, poručio je Miljenko Živaljić, predsjednik Uprave Zagrebačke banke prilikom predstavljanja projekta, u utorak u zagrebačkoj Gradskoj štedionici.

Natječaj Poduzetništvo namijenjen je projektima koji uključuju primjenu novih tehnologija, razvoj novih proizvoda i usluga te inovacije.  Natječaj Kultura i znanost namijenjen je projektima koji uključuju nezavisnu kulturnu scenu, znanstvene i istraživačke projekte ili primjenu novih medija i tehnologija u znanosti, kulturi i umjetnosti.  Natječaj Društvo namijenjen je projektima koji uključuju unaprjeđenje svakodnevnog života u zajednici, podršku invalidima i osobama s posebnim potrebama, podršku razvoju mladih te kvaliteti života starijih osoba.

Svi koji spremaju inovativan projekt, koji ima i potencijalnu tržišnu vrijednost, mogu se prijaviti na natječaj do 12. lipnja 2018. u podne.  Uvjete natječaja te prijavu možete potražiti na web stranici www.mojzabastart.hr.

Nakon završetka prijava, stručna komisija ocijenit će prijavljene radove te će 20. rujna biti objavljeni finalisti natječaja. U svakoj kategoriji komisija će izabrati po tri najbolja rada koji će dobiti nagradu od 120.000, 100.000. i 80.000 kuna. Osim toga, u svakoj kategoriji dodijelit će se i posebna nagrada publike, u iznosu od 30.000 kuna.

U sklopu projekta Moj Zaba Start bit će organizirane i tematske radionice diljem Hrvatske kako bi zainteresiranima u tim gradovima omogućili da se što bolje prezentiraju i pripreme za ovaj projekt.

Izbor urednika...

Vozili smo: Mercedes-Benz C220d
uvijek na vrhu
Test: Epson EcoTank ITS L619
poslovni anđeo
Vozili smo: Audi A6 45 TDI quattro tiptronic Dynamic
njegovo veličanstvo
Test: D-Link DIR-878
posljednji pozdrav za loš Wi-Fi
Vozili smo: Volkswagen Amarok Comfortline 3.0 TDI V6 4MOTION
vuk u janjećoj koži
Test: Sony RX100 VI
džepni profesionalac
Test: Lenovo Legion Y530
pitoma zvijer
Test: Philips 272B7QPJEB
kralj ureda
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Profili tvrtki


arios Krenule prijave za Moj Zaba Start - CroPC.net

ARIOS
Belišće
Agencija za računovodstvo, informatiku, organizaciju i savjetovanje


logo_tvrtka Krenule prijave za Moj Zaba Start - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Krenule prijave za Moj Zaba Start - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Krenule prijave za Moj Zaba Start - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Krenule prijave za Moj Zaba Start - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675