Događaji

Novi super brzi pisači donose simfoniju inovacije na CeBIT 2017

Na štandu se predstavljen i novi višenamjenski uređaj WorkForce Pro WF-C869RDTWF koji poslovnim korisnicima omogućava uštedu do 95 posto energije, 99 posto otpada , te smanjenje praznog hoda u intervalu ispisa do 84 tisuće stranica - bez zamjene potrošnog materijala
Na štandu se predstavljen i novi višenamjenski uređaj WorkForce Pro WF-C869RDTWF koji poslovnim korisnicima omogućava uštedu do 95 posto energije, 99 posto otpada , te smanjenje praznog hoda u intervalu ispisa do 84 tisuće stranica - bez zamjene potrošnog materijala

Na sajmu CeBIT 2017 Epson predstavlja viziju radnog mjesta budućnosti u kojoj se očekivanja društva spajaju s tehnološkim trendovima što donosi održivi razvoj i produktivnije i motiviranije djelatnike

Predsjednik korporacije Epson, Minoru Usui, predstaviti će na tiskovnoj konferenciji i na ključnom izlaganju najvažnije podatke iz nedavno provedenog istraživanja o očekivanjima od današnjeg radnog mjesta te utjecaju tehnologije sutrašnjice na današnje djelatnike.

Epson je kao tvrtka dobro pozicioniran za podršku novom dobu rada i življenja. Nosivi uređaji, robotička rješenja, vizualna rješenja i ispis spadaju u njegove ključne tehnologije koje će biti predstavljene na sajmu CeBIT.

Predstavljena je nova generacija super brzih i eko-učinkovitih poslovnih inkjet pisača, nova serija WorkForce Enterprise. Riječ je o radikalno brzom ispisu od 100 ipm u kućištu višenamjenskog A3 uređaja namijenjenog radnim skupinama koji donosi ekološke benefite kakve može pružiti samo inkjet tehnologija. Manja potrošnja energije i repro materijala te trošak jednak laserskom ispisu. Visoka brzina ispisa i skeniranja ispunjava potrebe produktivnih poslovnih korisnika i otvara novu tržišnu nišu. Predviđanje analitičke kuće IDC govori o porastu poslovnog inkjet ispisa od 10,2 posto (CAGR) do kraja 2020. godine.

Robert Clark, stariji potpredsjednik u tvrtki Epson Europe, kaže, “Po prvi puta u Europi predstavljamo rješenje PaperLab, prvi uredski sustav za izradu papira u svijetu koji može proizvesti nove listove papira iz sigurnosnim postupkom uništenog otpadnog papira te može u jednom danu izraditi na tisuće listova recikliranog papira. Uz PaperLab – ali i naše usklađeno rasplesane robote – predstavljamo širok asortiman rješenja za uporabu u poslovanju, domu i na vertikalnim tržištima. Naše višegodišnje iskustvo u razvoju tehnoloških rješenja, od proširene stvarnosti do mobilnog skeniranja, znači da je Epson odlično pozicioniran za ispunjenje potreba poslovnih i kućnih korisnika, u segmentima ispisa, video projiciranja, pametnih naočala i robotike“.

Posjetitelji se mogu informirati o Epsonovoj ostavštini i o strategiji budućnosti u prezentaciji koja se projicira na veliki zakrivljeni zaslon u rasponu od 230 stupnjeva, na štandu A38 u hali 4 – „Japanskom paviljonu“. Prezentacija uključuje postignuća u kojima je Epson bio prvi u svijetu, nastojanja u očuvanju čovjekove okoline, te inovativne proizvode koji pomažu u oblikovanju budućnosti, poput dvorukih robota.

Na štandu se predstavljen i novi višenamjenski uređaj WorkForce Pro WF-C869RDTWF koji poslovnim korisnicima omogućava uštedu do 95 posto energije, 99 posto otpada , te smanjenje praznog hoda u intervalu ispisa do 84 tisuće stranica - bez zamjene potrošnog materijala. K tome, Epsonovi instalacijski i korporativni video projektori predstavljeni na sajmu CeBIT 2017 uključuju model EB-L25000U, trenutno najsnažniji i najmanji instalacijski laserski 3LCD projektor na tržištu . Pametne naočale BT-350 konstruirane su za pružanje obogaćenog iskustva posjetiteljima muzeja, koncertnih dvorana i priredbi uz informacije kao što su životni put eksponata, informacije o događajima u stvarnom vremenu te titlovi u operama. Predstavljeni su i Epsonovi pisači Ink Tank (EcoTank) koji uklanjaju potrebu za patronama s tintom i smanjuju troškove ispisa do 74 posto .

Izbor urednika...

Test: LG G6
povoljan put do vrha
Test: Logitech MX Master 2S i MX Anywhere 2S
duo za sva vremena
Test: AOC AG241QX
work hard, play hard
Savjetujemo: AEZ premium aluminijske felge
samo najbolje za automobil
Test: Sony Xperia XZ1
Porsche među telefonima
Test: Volkswagen Polo 1.0 TSI Beats
veliki Polo
Savjetujemo: Spriječite štete od glodavaca na automobilu
uz Liqui Moly Marten Spray
Savjetujemo: Zimmermann Sport Coat Z
automobilske kočnice bez hrđe

Stigla nam LED svijetla, H1 i H7 žarulje iz Vintaxa

Objavu dijeli CroPC.net (@tehnologija)

CroPC.net© 2006 - 2017. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675