Biznis

Veritas Technologies proglašen vodećom tvrtkom na području rješenja za dostupnost podataka

Ovaj je izvještaj analizirao 7 tvrtki koje nude rješenja za kontinuiranu raspoloživost podataka temeljem 39 kriterija
Ovaj je izvještaj analizirao 7 tvrtki koje nude rješenja za kontinuiranu raspoloživost podataka temeljem 39 kriterija

Veritas Technologies objavljuje kako je proglašena vodećom tvrtkom u izvještaju Forrester Wave: Data Resiliency Solutions za treće tromjesečje 2017.

Ovaj je izvještaj analizirao 7 tvrtki koje nude rješenja za kontinuiranu raspoloživost podataka temeljem 39 kriterija, uključujući strategiju, prisutnost na tržištu i trenutačnu ponudu.

Izvještaj također naglašava kako "Veritas pomaže tvrtkama da steknu jedinstven globalni uvid u važnu metriku, poput lokacije podatkovnih centara, ukupnog kapaciteta pohrane podataka, zaštićene vrste podataka, postojeće kapacitete, razine iskorištenosti sustava, vlasništva nad podacima, starosti podataka i troškova, što u konačnici pomaže korisnicima koji žele optimizirati svoj trošak tehnologije".

"Kada se radi o upravljanju podacima, stvaranje sigurnosnih kopija i povrat podataka tek su zapravo početak priče", kaže Mike Palmer, izvršni potpredsjednik i glavni direktor za proizvode u Veritasu. "Tvrtkama je potreban uvid u podatke koje čuvaju na više platformi za oblak, potrebna im je zaštita od katastrofalnih ispada ili napada ucjenjivačkim softverom (ransomware) te sposobnost prilagodbe strogim zakonskim okvirima u raznim područjima. Korisnici danas postižu sve ovo kroz našu '360' platformu za upravljanje podacima i presretni smo što nas je ovaj izvještaj identificirao kao vodeću tvrtku na tom području", zaključuje Palmer.

Izbor urednika...

Koje aluminijske naplatke odabrati i kako se brinuti o njima?
Savjetujemo
Kako spremiti i sačuvati zimske gume za sljedeću sezonu?
Savjetujemo
Test: Logitech G433
moćne i ljepe
Test: Garmin DriveAssist 51 LMT-S
revolucija navigacije
Test: Huawei P20 Pro
vidite više
Test: RaceChip GTS
oslobodite snagu automobila
Test: Škoda Karoq Style 1.6 TDI
češka ofenziva

CroPC.net© 2006 - 2018. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675