Biznis

Tele2 potpisao Povelju o raznolikosti

Raznolikost je jedna od temeljnih vrijednosti modernog društva
Raznolikost je jedna od temeljnih vrijednosti modernog društva

U organizaciji Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj (HR PSOR), u Zagrebu je održano svečano inicijalno potpisivanje Povelje o raznolikosti Hrvatska, Povelju su usvojila 34 poduzeća i organizacije, od kojih je, osim Tele2, 5 kompanija u švedskom vlasništvu

Prema podacima iz istraživanja koje je proveo Ured pučke pravobraniteljice 40% građana doživjelo neki oblik diskriminacije, od čega najveći dio odlazi na područje rada i zapošljavanja. Potpisivanje Povelje znak je pozitivnih promjena u Hrvatskoj, jer ukazuje na porast razumijevanja društveno odgovornih praksi, kao i posvećenost prema poštivanju, toleranciji i poticanju raznolikosti koja dovodi do prosperiteta kompanije, ali i društva u cjelini.

„Tele2 od samih početaka svog poslovanja ima jasno postavljene vrijednosti koje cijeni i podržava. Jedna od njih je i sloboda svake osobe da bude ono što je i da svojom sinergijom s ostalim članovima tima djeluje u smjeru napretka. U svom poslovanju vodimo brigu o našim zaposlenicima, pa s ponosom ističemo rodnu ravnopravnost budući da su u Tele2 žene zastupljene u Upravi kompanije s 33%, dok je udio žena u management timu čak 67%. Također smo orijentirani na dobrobit naših korisnika, partnera, ali i zajednice u kojoj djelujemo. Vrlo smo angažirani u društveno odgovornom poslovanju, ali i u volonterskim projektima u kojma sudjeluju naši djelatnici. Za nas je potpisivanje Povelje o raznolikosti prirodan nastavak onoga što svakodnevno činimo i čemu težimo, a to je napredak i boljitak svakog člana društva.“, izjavio je prilikom potpisivanje Povelje predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska gosp. Viktor Pavlinić.

Raznolikost je jedna od temeljnih vrijednosti modernog društva. Zaposlenice i zaposlenici, u svojoj raznolikosti, sa svojim vještinama, kreativnošću i inovativnošću predstavljaju ključ dugoročnog uspjeha svake organizacije. Raznolikost omogućuje ostvarivanje punog potencijala svake osobe, a politika raznolikosti i nediskriminacije na radnom mjestu preduvjet je razvoju kreativnosti, inovativnosti i individualnih talenata. U svijetu globalizacije i društvenih promjena, sposobnost prihvaćanja i razumijevanja raznolikosti predstavlja važan preduvjet za razumijevanje klijenata i poslovnih partnera. Stoga se, u skladu s Ustavom i zakonima Republike Hrvatske, zalažemo za zaštitu od diskriminacije te razvoj raznolikosti i jednakih mogućnosti.

Izbor urednika...

Test: Einhell TE-CD 18 Li-i
svestrana bušilica
Savjetujemo: Sonax Xtreme BrilliantShine Detailer
saveznik na godišnjem odmoru
Što učiniti ako vam se upali upozorenje za DPF?
Savjetujemo
Test: Sony Xperia XA2 Ultra
phablet za veliki dlan
Ugradnjom SSD-a znatno ubrzajte rad računala
Savjetujemo
Test: Logitech MX Sound
dvojac za sve
Test: Samsung Galaxy S9+
velika devetka
View this post on Instagram

Vozimo novu Škoda Fabiju

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

CroPC.net© 2006 - 2018. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2018. CroPC.net

ISSN: 1846-8675