Njuškalo

Datacross ostvario rast prihoda za 18% u odnosu na prošlu godinu

Većina klijenata Datacrossa su veliki i srednji korisnici poput IT i telekomunikacijskih tvrtki, tvrtki iz financijske industrije te državne institucije, no usluge sve više pružaju i malim korisnicima

Tvrtka Datacross je tijekom prošle 2016. godine ostvarila porast prihoda od 18%, prvo polugodište ove godine povećali su prihode za dodatnih 12% u odnosu na isto razdoblje 2016. godine

Zbog ovih pokazatelja trenda ubrzanog rasta poslovanja Datacrossa, očekuju da će do kraja godine rast iznositi više od 25% te će se time nastaviti uspješno poslovanje ovog multifunkcijskog centra visoke tehnologije.

Datacross podatkovni centar smješten je u gradu Jastrebarskom i namijenjen širokom spektru krajnjih korisnika. Klijenti u Datacross podatkovnom centru mogu zakupiti IT prostor ili serverske ormare te telekomunikacijsku i drugu infrastrukturu, a Datacross im jamči sigurnost podataka i neometano korištenje sustava besprekidnim napajanjem i redundantnim rashladnim sustavom, što je ključno u slučaju prirodnih katastrofa, poplava, potresa i požara. Podatkovni centar Datacross najsuvremeniji je ne samo u Hrvatskoj, nego i u širem okružju.

Većina klijenata Datacrossa su veliki i srednji korisnici poput IT i telekomunikacijskih tvrtki, tvrtki iz financijske industrije te državne institucije, no usluge sve više pružaju i malim korisnicima. Ove jeseni Datacross zbog povećane potražnje za uslugama pohrane podataka planira investirati u povećanje kapaciteta podatkovnog centra u Jastrebarskom, čime će svoje usluge dići na još viši nivo.

„Zadovoljni smo kontinuiranim rastom naše tvrtke, broja korisnika i njihovog očitog zadovoljstva našim uslugama. Među prvima smo shvatili prednosti koje Hrvatska ima za naš oblik IT usluga i to smo definitivno iskoristili. Izvrsnost i brzina su naši aduti, a posebno nam je drago što kao tvrtka zapošljavamo sve više mladih stručnjaka koji su zadovoljni uvjetima koje im pružamo.“ - izjavio je Krešo Troha, predsjednik Uprave podatkovnog centra Datacross.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.