Biznis

COMBIS primio nagradu Microsoft Partner of the Year na Microsoft Inspire konferenciji

Hrvoje Dunkić, direktor Sektora sistemske integracije u COMBISu preuzeo je Microsoftovu nagradu
Hrvoje Dunkić, direktor Sektora sistemske integracije u COMBISu preuzeo je Microsoftovu nagradu

Američka tehnološka korporacija Microsoft dodijelila je COMBISu prestižnu nagradu Microsoft Country Partner of the Year 2017 za Hrvatsku

Svečana dodjela nagrada održala se u ponedjeljak u Washingtonu na svjetskoj partnerskoj konferenciji Microsofta - Microsoft Inspire Conference. Microsoft Inspire Conference koja traje od 9. do 13. srpnja središnja je konferencija za partnere američkog tehnološkog diva diljem svijeta te okuplja preko 16.000 sudionika.

"Biti Microsoft Partner godine u Hrvatskoj, u konkurenciji 1100 Microsoft partnera, predstavlja veliko priznanje te čestitam COMBISu na ovom značajnom priznanju. COMBIS je pomaknuo svoj fokus korak dalje od klasičnog IT pristupa što mu omogućava da nezaustavljivo razvija svoje mnogobrojne potencijale. Svojim korisnicima donose inovativna rješenja, približavaju im najsuvremenije tehnologije i zajedno s njima grade bolju budućnost. Vjerujemo da će im ovo priznanje biti poticaj za buduća postignuća, a ujedno i motiv ostalim partnerima da iskoriste prednosti Cloud tehnologija kako za razvoj svog poslovanja tako i za razvoj brojnih organizacija s kojima surađuju", rekla je Lejla Zukić-Krivdić, direktorica Microsofta Hrvatska.

Hrvoje Dunkić, direktor Sektora sistemske integracije u COMBISu preuzeo je Microsoftovu nagradu, ponosan što je Microsoft prepoznao upravo COMBIS kao vodećeg partnera u Cloud transformaciji u Hrvatskoj.

"Naša premisa u proteklom razdoblju bila je da se o Cloudu mnogo priča, no još uvijek se ne zna dovoljno. Zato smo lansirali portal cloud.combis.hr kao središnju platformu svih naših edukativnih i promotivnih aktivnosti vezanih uz poslovanje u oblaku. Uz pomoć COMBIS2Cloud i COMBIS4Cloud portfelja, COMBIS Cloud Awareness programa, Cloud webinara, ali i blogova te ostalih marketinških aktivnosti odgovorili smo na mnoga pitanja i dileme kako postojećih tako i budućih poslovnih korisnika i na taj način stvorili konkurentsku prednost na domicilnom tržištu", istaknuo je Dunkić.

Izbor urednika...

Test: LG G6
povoljan put do vrha
Test: Logitech MX Master 2S i MX Anywhere 2S
duo za sva vremena
Test: AOC AG241QX
work hard, play hard
Savjetujemo: AEZ premium aluminijske felge
samo najbolje za automobil
Test: Sony Xperia XZ1
Porsche među telefonima
Test: Volkswagen Polo 1.0 TSI Beats
veliki Polo
Savjetujemo: Spriječite štete od glodavaca na automobilu
uz Liqui Moly Marten Spray
Savjetujemo: Zimmermann Sport Coat Z
automobilske kočnice bez hrđe

Nema tajni - za upravljačem smo nove Škode Karoq

Objavu dijeli CroPC.net (@tehnologija)

CroPC.net© 2006 - 2017. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675