Njuškalo

Potpisano strateško partnerstvo Samsung Electronics i AccorHotels grupacije

Kao prvi izbor u AccorHotels grupaciji, Samsung UltraHD televizori bit će dostupni u sobama za goste i zajedničkim prostorima kao što su predvorja, barovi i restorani
Kao prvi izbor u AccorHotels grupaciji, Samsung UltraHD televizori bit će dostupni u sobama za goste i zajedničkim prostorima kao što su predvorja, barovi i restorani
Kao prvi izbor u AccorHotels grupaciji, Samsung UltraHD televizori bit će dostupni u sobama za goste i zajedničkim prostorima kao što su predvorja, barovi i restorani

Samsung i grupacija AccorHotels, vodeći svjetski hotelski lanac, objavili su strateško partnerstvo kojim Samsung postaje ekskluzivni dobavljač UltraHD hotelskih pametnih televizora za Accor hotele u 92 zemlje

- Izuzetno nas raduje partnerstvo s Accor hotelima, kojim ćemo promijeniti hotelsko iskustvo i osigurati naša inovativna rješenja za gostoprimstvo, još većem broju posjetitelja diljem svijeta - izjavio je Seog-gi Kim, potpredsjednik odjela za rad s korporativnim korisnicima u Visual Display grupi proizvoda Samsung Electronics i dodao – naša hotelska rješenja i stručnost omogućit će globalno priznatom lancu hotela ponudu zabavnih tehnologija visoke klase u hotelskim sobama, te dodatno učvršćivanje pozicije u izrazito konkurentnoj industriji.
- Accor hoteli posvećeni su ponuditi svim gostima, bilo da putuju zbog posla ili u svoje slobodno vrijeme, hotelski doživljaj koji nadmašuje njihova očekivanja i potrebe, a posebno kad je riječ o visokim tehnologijama i povezivanju sa svijetom – naglasio je Vivek Badrinath, potpredsjednik Uprave lanca AccorHotels i zaključio - Partnerstvo s tvrtkom Samsung Electronics, vodećim proizvođačem pametnih televizora i digitalnih zaslona, naglašava našu predanost i pomaže u profiliranju naše ponude s izvanrednim tehnološkim proizvodima i uslugama u kojima će korisnici uživati prije, tijekom i nakon boravka u našim hotelima.

Kao prvi izbor u AccorHotels grupaciji, Samsung UltraHD televizori bit će dostupni u sobama za goste i zajedničkim prostorima kao što su predvorja, barovi i restorani. Ta će tehnološka nadogradnja omogućiti osoblju AccorHotels grupacije ponudu objedinjenih alata i fleksibilnost ponude jedinstvenog korisničkog iskustva za svakog gosta.

Partnerstvo će obuhvatiti i druge hotele, članove AccorHotels grupacije, kao što su Sofitel, Pullman, Novotel, Mercure i ibis global, te im omogućiti pristup nizu intuitivnih i premium hotelskih rješenja. Među njima i Samsung LYNK Hospitality Management tehnologiju, koja omogućava praktičnije korisničko iskustvo pomoću automatizacije. Tako će gosti ali i osoblje hotela moći lakše upravljati različitim elementima okruženja hotela i hotelske sobe, bilo da je riječ o osvjetljenju prostora ili osobnim uslugama te upravljanje procesima. Dodatno, partnerstvo će omogućiti i implementaciju bežičnog ispisa temeljenog na tehnologiji računalnog oblaka, pristup digitalnom sadržaju kao što je video-na-zahtjev i streaming platforma.

Sporazum između AccorHotels i Samsung Electronics obuhvatit će i otvaranje koncepta modernih i umreženih hotela diljem svijeta. Dvije će tvrtke otvoriti eksperimentalni hotel u Seulu u Koreji, opremljen vrhunskom tehnologijom i s mogućnošću višestrukog povezivanja uređaja, za još interaktivnije iskustvo gostovanja.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.