Tech vijesti

Prijave za ovogodišnju novinarsku nagradu „SAP ICT Journalist Prize Božo Težak“ traju do 1. svibnja

Svi zainteresirani novinari i urednici svoje radove mogu prijaviti u dvije kategorije: nagrada za najbolji novinarski uradak i nagrada za najbolji urednički uradak
Svi zainteresirani novinari i urednici svoje radove mogu prijaviti u dvije kategorije: nagrada za najbolji novinarski uradak i nagrada za najbolji urednički uradak

Zbor informatičkih novinara Hrvatskog novinarskog društva (HND) u suradnji s glavnim partnerom tvrtkom SAP otvorio je prijave za novinarsku nagradu „SAP ICT Journalist Prize Božo Težak“ 1. ožujka, a novinari svoje radove mogu prijaviti do 1. svibnja 2018.

Uz članove HND-a, na natječaj se mogu prijaviti novinari i urednici koji nisu članovi HND-a, a prihvaćaju se radovi objavljeni u svim medijima: tisak, radio, televizija, internet. Novinari mogu prijaviti radove samostalno, svatko za sebe, a može ih prijaviti i kolega ili redakcija. Svaki novinar može prijaviti najviše tri rada. Radovi se prijavljuju u digitalnom obliku (formati: pdf, audio, video) na internetskoj stranici http://sapmag.com.hr/sapbozotezak/. Veličina radova je ograničena na 200MB. Lozinka za prijavu je tezak17bozo.

Svi zainteresirani novinari i urednici svoje radove mogu prijaviti u dvije kategorije: nagrada za najbolji novinarski uradak i nagrada za najbolji urednički uradak, dok se nagrada za ICT novinara godine dodjeljuje glasovanjem članova Hrvatskog novinarskog društva.

O najboljim uredničkim i novinarskim radovima odlučit će žiri okupljen prema pravilniku nagrade, a odluka o nagradi informatički novinar godine donosi se na temelju glasovanja članova Zbora informatičkih novinara HND-a, prema posebnom Pravilniku o nominacijama i glasovanju.

Izbor urednika...

Koje aluminijske naplatke odabrati i kako se brinuti o njima?
Savjetujemo
Kako spremiti i sačuvati zimske gume za sljedeću sezonu?
Savjetujemo
Test: Logitech G433
moćne i ljepe
Test: Garmin DriveAssist 51 LMT-S
revolucija navigacije
Test: Huawei P20 Pro
vidite više
Test: RaceChip GTS
oslobodite snagu automobila
Test: Škoda Karoq Style 1.6 TDI
češka ofenziva

CroPC.net© 2006 - 2018. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675