Test: Holzmann RWH150XLIFT – za profesionalce i entuzijaste

Holzmann RWH150XLIFTHolzmann RWH150XLIFT

Sam ste svoj majstor ili možda profesionalac, ili zaljubljenik u automobile i entuzijasti, ako ulazite u jednu od ovih kategorija onda posjedovanje kvalitetne dizalice je obavezno

Posjedovanje dizalice za automobil spada pod obavezno jer sigurno ste se barem jednom u životu naši u prilici kada ste trebali zamijeniti automobilsku gumu. Bilo da sami vršite sezonsku zamjenu kotača s gumama, ili ste sam svoj majstor i često popravljate sve na svome automobili, ili ste u suštini profesionalac koji traži pravi alat za obavljanje svoga posla, u svim ovim slučajevima Holzmann RWH150XLIFT nameće se kao idealan izbor.

Visoka kvaliteta

Sigurno ima među vama onih koji su negdje u bespućima interneta naručili kakvu dizalicu za automobil, popularnu „krokodilku“ koja se već pri prvom korištenju raspala. Upravo takvo iskustvo imao je autor ovih redaka kojem se hidraulična dizalica od kakvih 200-njak kuna raspala već pri prvom korištenju. Kažu kako najbolje učimo na svojim greškama, pa osim pokidane dizalice upitne kvalitete umalo sam oštetio automobil jer je dizalica popustila i savila se kada na automobilu nije bio kotač. Stvar je spasio sigurnosni potporanj. No, možemo zamisliti havariju da ga nije bilo, ili da sam kojim slučajem bio ispod automobila. U svakom slučaju, tada sam shvatio da moram kupiti kvalitetnu dizalicu. Ako se pitate pa čemu kupiti profesionalnu dizalicu za nekoliko puta godišnje koliko će te možda podići auto radi promjene kotača ili drugih radnji, dovoljno je samo jednom da nešto pođe po zlu i investicija u kvalitetnu dizalicu će se isplatiti. Imate li k tome više od jednog automobila, brzina, zadovoljstvo, sigurnost i efikasnost koje će te postići ovom dizalicom izmamit će vam osmjeh i opravdati kupovinu.

Holzmann RWH150XLIFT proizvod je austrijskog proizvođača Holzmann, a kojeg u Hrvatskoj zastupa tvrtka AD Astra Promet d.o.o. (www.adastra.hr)Holzmann RWH150XLIFT proizvod je austrijskog proizvođača Holzmann, a kojeg u Hrvatskoj zastupa tvrtka AD Astra Promet d.o.o. (www.adastra.hr)

Nizak profil

Holzmann RWH150XLIFT proizvod je austrijskog proizvođača Holzmann, a kojeg u Hrvatskoj zastupa tvrtka AD Astra-Promet d.o.o. (www.adastra.hr). Tvrtka je to koja već 18 godina surađuje s tvrtkom Holzmann iz Austrije, čiji su jedini zastupnik na ovom prostoru. Upravo preko AD Astra-Promet d.o.o. smo i dobili priliku isprobati Holzmann RWH150XLIFT. Holzmann je prije svega poznat po svojim alatima i opremi za drvnu industriju, ali i obradu metala, a kada netko tko proizvodi opremu za industriju proizvede dizalicu, tada već iz ove činjenice možemo biti uvjereni u kvalitetu.  Holzmann RWH150XLIFT stiže u masivnom pakiranju, a još je masivnija izvedba dizalice kada ju izvadite iz pakiranja i sastavite. Dizalica, popularna „krokodilka“ oduševljava kvalitetnom i masivnom građom. Dimenzije dizalice su 865 x 360 x 160 mm, a težina preko 42 kg! Unatoč tome, zahvaljujući kotačima i velikom ručkom manevriranje je lako. Dizalica je spremna za rad gotovo za par minuta, a posebno treba pohvaliti nizak profil. Naime, dizalica je visoka 70 mm u najnižem djelu i tako možemo ju podvući i pod najniže automobile. Uz to, dugačka je i može doprijeti do udaljenih potpornih točaka ispod automobila. Ugrađena „pedala“ omogućava lako i brzo podizanje u praznom hodu, a kada nastupi podizanje, dugačka metalna ručka savršena je poluga. Zahvaljujući dva cilindra, podizanje je lako i brzo. Tako doslovno u dva ili tri zamaha podići ćemo automobil za promjenu kotača. Spuštanje s druge strane možemo precizno regulirati pomoću kružnog ventila na vrhu ručke, a uz malo prakse naučit će te spuštati automobil centimetar po centimetar, ako ne i milimetar. Holzmann RWH150XLIFT namijenjena je za podizanje tereta do 1.500 kg. Prevedeno ovo je dovoljno za sve automobile jer na jednoj podiznoj točki niti jedan nije teži od tone i pol. Cijena od kakvih 239 eura čini se bagatelnom s obzirom na profesionalnu, industrijsku kvalitetu i izvedbu. Cijelu ponudu Holzmann alata možete preglati i na Njuškalo trgovini tvrtke AD Astra-Promet d.o.o.

Spuštanje s druge strane možemo precizno regulirati pomoću kružnog ventila na vrhu ručke, a uz malo prakse naučit će te spuštati automobil centimetar po centimetar, ako ne i milimetarSpuštanje s druge strane možemo precizno regulirati pomoću kružnog ventila na vrhu ručke, a uz malo prakse naučit će te spuštati automobil centimetar po centimetar, ako ne i milimetar

Izbor urednika...

Vozili smo: Mercedes-Benz C220d
uvijek na vrhu
Test: Epson EcoTank ITS L619
poslovni anđeo
Vozili smo: Audi A6 45 TDI quattro tiptronic Dynamic
njegovo veličanstvo
Test: D-Link DIR-878
posljednji pozdrav za loš Wi-Fi
Vozili smo: Volkswagen Amarok Comfortline 3.0 TDI V6 4MOTION
vuk u janjećoj koži
Test: Sony RX100 VI
džepni profesionalac
Test: Lenovo Legion Y530
pitoma zvijer
Test: Philips 272B7QPJEB
kralj ureda
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Profili tvrtki


arios Test: Holzmann RWH150XLIFT – za profesionalce i entuzijaste - CroPC.net

ARIOS
Belišće
Agencija za računovodstvo, informatiku, organizaciju i savjetovanje


logo_tvrtka Test: Holzmann RWH150XLIFT – za profesionalce i entuzijaste - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Test: Holzmann RWH150XLIFT – za profesionalce i entuzijaste - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Test: Holzmann RWH150XLIFT – za profesionalce i entuzijaste - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Test: Holzmann RWH150XLIFT – za profesionalce i entuzijaste - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675