Savjetujemo: Kada telefon otkaže poslušnost – odabir pravog servisa je ključan

Osim stakla, često dolazi i do oštećenja manje vitalnih dijelova telefona, poput plastičnih ili aluminijskih dijelova uređaja, kao što su poklopci, rubovi, itdOsim stakla, često dolazi i do oštećenja manje vitalnih dijelova telefona, poput plastičnih ili aluminijskih dijelova uređaja, kao što su poklopci, rubovi, itd

Pametni telefoni postali su puno više od običnih telefona, stoga kada nastupi problem u puno većem smo problemu nego samo u onome da nismo u mogućnosti nekoga kontaktirati

Pametni telefoni zavladali su tržištem telefona, jer zaista ne znamo ikoga tko još koristi „dummy“  telefon (kako se danas od milja nazivaju telefoni bez brojnih mogućnosti koje nude pametni telefoni). S obzirom na sve mogućnosti velika većina nas na pametnom telefonu ima štošta i odrađuje brojne i privatne zadatke. Fotografije, možda kakvi važni podaci, brojne aplikacije, teško je uopće i nabrojiti što nam je važno sve na telefonu.

Krhki i osjetljivi

No, kada malo bolje razmislimo, mislimo da nema osjetljivijeg mjesta za držanje tako nečeg važnog od telefona. Nespretan korak, potez rukom i – telefon je na podu. Gotovo najčešći kvar koji nastaje prilikom nezgode je razbijeno zaštitno staklo ili puknuće zaslona. Bilo koja od nevolja često iziskuje promjenu obije komponente jer je zaslon nerijetko zalijepljen za zaštitno staklo, a kojemu se nalazi i elektronika za prepoznavanje dodira. Osim stakla, često dolazi i do oštećenja manje vitalnih dijelova telefona, poput plastičnih ili aluminijskih dijelova uređaja, kao što su poklopci, rubovi, itd. Često možemo pročitati i o nezgodama sa zaglavljenim SIM karticama, memorijskim karticama, oštećenim konektorima i brojni drugi kvarovi. Bez obzira, bio kvar vitalan ili samo estetski, nakon nezgode uređaj zasigurno više neće biti kao nov, a nekim korisnicima neće niti raditi. I ako ste u očaju pomislili kako ostali bez svega na njemu, na sreću, većina stvari se da i može popraviti i telefon može zasjati starim sjajem, a jedno od takvih mjesta koje će vam to omogućiti je i osječki Alpha servis.

Od hardvera do softvera

Iza imena Alpha servis krije se dobro poznata tvrtka koju čine mladi stručnjaci koji su se u ovome poslu okupili kako bi ponudili brz i kvalitetan servis, no uz cilj da on bude što povoljniji. Koliko povoljniji? Izmjena zaslona ili zaštitnog stakla kreće već od 300 kuna, a često je i kod skupljih uređaja taj iznos zadržan u granici od 500 kuna. Jamstvo je standardno za sve radove, a osim cijelog spektra hardverskih popravaka Alpha servis nudi i softverske popravke. Nemali je broj onih kojima se telefon zablokirao, zaboravili su njegovu lozinu ili mu se dogodio neki drugi softverski problem, koji iako se možda čini nerješiv, u rukama stručnjaka iz Alpha servisa bit će riješ.

Zlatan savjet

I dok se od nezgoda i problema s telefonima teško sakrit, ipak možemo učiniti nešto kako bismo imali miran san. Zlatan savjet zove se sigurnosna kopija. U vremenu velikih količina prostora za pohranu u oblaku, na memorijske kartice i računalo, pomalo nevjerojatno nam se čini da velika većina korisnika ne radi backup svojih podataka. Tim više jer on može biti i automatiziran. Stoga, podatke sačuvajte sami, a za probleme tu je Alpha servis.

Stoga, podatke sačuvajte sami, a za probleme tu je Alpha servis.Stoga, podatke sačuvajte sami, a za probleme tu je Alpha servis.

Izbor urednika...

Vozili smo: Mercedes-Benz C220d
uvijek na vrhu
Test: Epson EcoTank ITS L619
poslovni anđeo
Vozili smo: Audi A6 45 TDI quattro tiptronic Dynamic
njegovo veličanstvo
Test: D-Link DIR-878
posljednji pozdrav za loš Wi-Fi
Vozili smo: Volkswagen Amarok Comfortline 3.0 TDI V6 4MOTION
vuk u janjećoj koži
Test: Sony RX100 VI
džepni profesionalac
Test: Lenovo Legion Y530
pitoma zvijer
Test: Philips 272B7QPJEB
kralj ureda
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Profili tvrtki


arios Savjetujemo: Kada telefon otkaže poslušnost – odabir pravog servisa je ključan - CroPC.net

ARIOS
Belišće
Agencija za računovodstvo, informatiku, organizaciju i savjetovanje


logo_tvrtka Savjetujemo: Kada telefon otkaže poslušnost – odabir pravog servisa je ključan - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Savjetujemo: Kada telefon otkaže poslušnost – odabir pravog servisa je ključan - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Savjetujemo: Kada telefon otkaže poslušnost – odabir pravog servisa je ključan - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Savjetujemo: Kada telefon otkaže poslušnost – odabir pravog servisa je ključan - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675