Microsoft pokreće AI Business School

Microsoft pokreće novu inicijativu AI Business School koja će kao resurs služiti poslovnim liderima u stvaranju vlastite strategije AI i uspostavljanju AI kulture u njihovoj organizacijiMicrosoft pokreće novu inicijativu AI Business School koja će kao resurs služiti poslovnim liderima u stvaranju vlastite strategije AI i uspostavljanju AI kulture u njihovoj organizaciji

Implementacija AI tehnologije u poslovanje može rezultirati mnogim izazovima, uključujući i osnove: odakle početi, kako usvojiti umjetnu inteligenciju te kako upravljati rizicima i obvezama s umjetnom inteligencijom u organizaciji

Upravo zbog toga, Microsoft pokreće novu inicijativu AI Business School koja će kao resurs služiti poslovnim liderima u stvaranju vlastite strategije AI i uspostavljanju AI kulture u njihovoj organizaciji. Serijal Master Class dostupan je online, bez ikakvih troškova, u obliku jednostavnom za konzumaciju, na zahtjev, kako bi se poslovni lideri i njihovi menadžerski timovi mogli usredotočiti na sadržaj koji im je najrelevantniji, u vrijeme koje im odgovara najbolje. Evo još nekoliko pojedinosti o AI Business School:

 • Razvijena je u partnerstvu s INSEAD, vrhunskom diplomskom poslovnom školom s kampusima u Europi, Aziji i na Bliskom Istoku, te nudi uvid u iskustva od rukovoditelja iz svih industrija i poslovnih ljudi o prevladavanju najvećih izazova s kojima se suočava uporaba AI u organizacijama.
 • Kurikulum je usmjeren na četiri ključna modula učenja: strategiju, kulturu, odgovorni AI i AI tehnologiju:
  • AI strategija: najbolje prakse za uspješno vođenje strateškom pristupu umjetnoj inteligenciji iz različitih vertikalnih industrija, uključujući i dijeljeno znanje korisnika, uklljučujući i : Jabil (proizvodnja), Telefonica (telekom), MS Stores (maloprodaja) i Oscher Health (Zdravstvo).
  • AI kultura: Nekoliko detaljnih iskustava i smjernica za pristupanje umjetnoj inteligenciji i njenom utjecaju na organizacije, zajedno s najboljim pristupom za izgradnju AI kulture. Detaljne studije slučaja iz Microsoftova internog AI pristupa predstavljaju: Microsoftov CMO Chris Capossela, Microsoftov CFO Amy Hood, Microsoftov EVP Judson Althoff te Microsoftov AI CVP Mitra Azizirad.
  • Odgovorni AI: Predsjednik Microsofta, Brad Smith, vodi raspravu o odgovornim pristupima umjetnoj inteligenciji, što uključuje i detaljne bilješke o Microsoftovim lekcijama u ranim naporima umjetne inteligencije, kao i zajedničke smjernice o tome kako pristupiti uporabi AI na etički odgovoran način.
  • Tehnologija AI: Tehnološki fundamenti umjetne inteligencije koji postavljaju temelje za uspjeh s implementacijom AI, uključujući sesije s Microsoft EVP Harryjem Shumom, Microsoftovom CVP Lili Cheng, Microsoftovim CVP Steveom Guggenheimerom i druge.
 • Kurikulum će konstantno biti ažuriran novim, relevantnim sadržajem, obzirom da AI nastavlja utjecati na sve poslovne procese i svakog zaposlenika.

Izbor urednika...

Vozili smo: Mercedes-Benz C220d
uvijek na vrhu
Test: Epson EcoTank ITS L619
poslovni anđeo
Vozili smo: Audi A6 45 TDI quattro tiptronic Dynamic
njegovo veličanstvo
Test: D-Link DIR-878
posljednji pozdrav za loš Wi-Fi
Vozili smo: Volkswagen Amarok Comfortline 3.0 TDI V6 4MOTION
vuk u janjećoj koži
Test: Sony RX100 VI
džepni profesionalac
Test: Lenovo Legion Y530
pitoma zvijer
Test: Philips 272B7QPJEB
kralj ureda
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Profili tvrtki


arios Microsoft pokreće AI Business School - CroPC.net

ARIOS
Belišće
Agencija za računovodstvo, informatiku, organizaciju i savjetovanje


logo_tvrtka Microsoft pokreće AI Business School - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Microsoft pokreće AI Business School - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Microsoft pokreće AI Business School - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Microsoft pokreće AI Business School - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675