Panasonicovi novi brijači ES-LL i trimer ER-EN

Oba brijača pogoni impresivan linearni motor sposoban za 13 000 ciklusa u minutiOba brijača pogoni impresivan linearni motor sposoban za 13 000 ciklusa u minuti

Panasonic je najavio predstavljanje svojih najnovijih brijača s oštricama – modela ES-LL21 i LL41 – te trimera nosnih i ličnih dlačica ER-GN300, koji dodaju još snage i preciznosti Panasonicovoj ponudi uređaja za njegu

Novi modeli brijača višenamjenski su jer jedan uređaj omogućuje glatko brijanje i uređivanje brade, zamjenjujući nekoliko alata uz isti izvrstan rezultat. Panasonicov novi trimer nosnih dlačica sa snažnim motorom s visokim okretnim momentom i iznimno oštrim oštricama omogućuje glatko i bezbolno rezanje bez čupanja. Konstruirani s japanskom tehnologijom oštrica, sva tri uređaja imaju preciznu i trajnu oštricu.

Brijač ES-LL41 dolazi s dva dodatna nastavka za trimanje, nudeći ukupno sedam prilagodbi dužina koje će odgovarati svim vrstama brade. Skočni trimer osigurava temeljitu njegu zalistaka i brkova te brzo i ugodno brijanje.

Oba brijača pogoni impresivan linearni motor sposoban za 13 000 ciklusa u minuti. Uz oštrice trimera ušiljene pod 45 stupnjeva, novi uređaji omogućit će svaki put najglatkije i najčišće brijanje. Dodatne nanopolirane unutrašnje oštrice pozicionirane su pod kutom od 30 stupnjeva, pa u korijenu uklanjaju i najtvrdokornije dlake za vrhunski završni efekt.

Stvoreni s posve novim brijaćim senzorom koji smanjuje iritaciju kože, novi brijači mogu automatski prepoznati gustoću brade i tome prilagoditi snagu brijanja. Njihov ergonomski dizajn omogućuje brijanje u najprirodnijem položaju bez opterećivanja lakta ili ručnog zgloba. Zaobljenog su oblika, kao slovo S, koji lijepo stane u dlan, a tijelo u obliku slova D prirodno dobro leži u ruci pa se može držati relativno dugo bez zamora.

Brijači su konstruirani i tako da odgovaraju raznim životnim stilovima, pa i onima kad je vremena malo, a vlasnici su stalno na putu. Jednosatno punjenje omogućuje trajno korištenje u trajanju 50 minuta. Tu je i LED indikator koji pokazuje stanje napunjenosti baterije i trenutni kapacitet. Radi dodatne praktičnosti, vodootporni dizajn omogućuje lako i higijensko održavanje jer se uređaj može isprati tekućom vodom, pa čak i koristiti tijekom tuširanja.

Novi trimer konstruiran je tako da savršeno leži u ruci – svaki je njegov aspekt osmišljen za ugodnost i praktičnost korištenja. Dizajn mu je ergonomski, pod kutom, pa može uhvatiti dlačice na svim područjima. Vanjski sigurnosni stožac vodi dlake izravno u oštrice i sprječava kontakt s kožom radi zaštite od porezotina i ozljeda. Trimer nosnih dlačica može se prati u vodi, pa se lako ispire nakon upotrebe bez potrebe za uklanjanjem oštrica.

Dizajn trimera ER-GN300 elegantan je i minimalistički te će ovaj trimer svojim dijelovima od nehrđajućeg čelika i teksturiranog metala radi profinjenog završnog dojma odgovarati svim kupaonskim interijerima.

Izbor urednika...

Vozili smo: Mercedes-Benz C220d
uvijek na vrhu
Test: Epson EcoTank ITS L619
poslovni anđeo
Vozili smo: Audi A6 45 TDI quattro tiptronic Dynamic
njegovo veličanstvo
Test: D-Link DIR-878
posljednji pozdrav za loš Wi-Fi
Vozili smo: Volkswagen Amarok Comfortline 3.0 TDI V6 4MOTION
vuk u janjećoj koži
Test: Sony RX100 VI
džepni profesionalac
Test: Lenovo Legion Y530
pitoma zvijer
Test: Philips 272B7QPJEB
kralj ureda
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Profili tvrtki


arios Panasonicovi novi brijači ES-LL i trimer ER-EN - CroPC.net

ARIOS
Belišće
Agencija za računovodstvo, informatiku, organizaciju i savjetovanje


logo_tvrtka Panasonicovi novi brijači ES-LL i trimer ER-EN - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Panasonicovi novi brijači ES-LL i trimer ER-EN - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Panasonicovi novi brijači ES-LL i trimer ER-EN - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Panasonicovi novi brijači ES-LL i trimer ER-EN - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675