Čist zrak uz LG-eve klime

Kompresori na tipičnim klima uređajima se isključuju i uključuju kako bi prilagodili temperaturu, trošeći veliku količinu energijeKompresori na tipičnim klima uređajima se isključuju i uključuju kako bi prilagodili temperaturu, trošeći veliku količinu energije

Najnoviji LG-evi klima-uređaji iz serije Dual COOL štede energiju te su opremljeni nizom pametnih značajki i naprednih tehnoloških rješenja, nude odlične performanse i praktičnost, dok se istovremeno svojim minimalističkim dizajnom savršeno uklapaju u suvremeno uređenje prostora

Bez obzira radi li se o modelu ARTCOOL, Deluxe, Sirius ili Standard, upravljanje temperaturom i kvalitetom zraka u prostoru je jednostavno, ugodno i učinkovito. U kućama se u zraku često nalaze brojne štetne mikroskopske čestice prašine i bakterije, koje mogu negativno utjecati na zdravlje ukućana. Razni sustavi filtriranja i zaštite LG-evih klima-uređaja pročišćavaju zrak i smanjuju neugodne mirise. Osim filtera s dvostrukom zaštitom koji skuplja sve čestice prašine veće od 10 mikrometara, tu je i ionizator Plasmaster koji oslobađa preko tri milijuna iona koji se vežu za štetne čestice kako bi učinkovito sterilizirali zrak i okolne površine te istovremeno neutralizirali mirise. Tako je dokazano da LG-ev ionizator sterilizira bakteriju E.coli u preko 99,9% slučajeva, i to u svega 30 minuta! Osim toga, funkcija sveobuhvatnog automatskog čišćenja sprečava stvaranje bakterija i plijesni na izmjenjivaču topline te tako pruža ugodnije i udobnije okruženje za korisnike. LG-evi modeli za 2018. godinu kao rashladno sredstvo koriste učinkovit, a ekološki prihvatljiv plin R32. Ovo je još jedan doprinos kompanije u borbi protiv oštećenja ozonskog omotača i globalnog zatopljenja.

Kompresori na tipičnim klima uređajima se isključuju i uključuju kako bi prilagodili temperaturu, trošeći veliku količinu energije. Dual Inverter Compressor stalno podešava brzinu kompresora kako bi održao željene razine temperature. Ova minimalna fluktuacija štedi energiju i osigurava veću udobnost hlađenja.

Zrak se izbacuje dalje i brže, kompresor radi sa znatno manje vibracija i gotovo nečujno, a njegovu trajnost i pouzdanost potvrđuje LG-evo 10-godišnje jamstvo. Uređaji su opremljeni i značajkom aktivne energetske kontrole koja podešava maksimalnu frekvenciju motora kompresora i povećava uštedu energije tako što korisnicima nudi odabir odgovarajuće razine potrošnje energije i kapaciteta hlađenja. Pomoću značajki brzog hlađenja te četverosmjernog strujanja, zrak iz klima-uređaja izlazi u četiri smjera u svaki kut prostorije, kako bi hlađenje bilo još ravnomjernije.

LG-evi klima-uređaji, kao što je model ARTCOOL, pri svom radu emitiraju izrazito nisku razinu buke – svega 19 dB. Za usporedbu, prosječna „buka“ u šumi je 26 dB, a knjižnici 36 dB. Ovo se ne odnosi samo na unutarnju jedinicu, jer se aktivacijom načina rada Silent Mode razina zvuka kojeg emitira vanjska jedinica također smanjuje za 3 dB. Isto tako, zahvaljujući ugrađenom Wi-Fi modulu, ovim klima-uređajima se može upravljati putem aplikacije SmartThinQ® za iOS i Android uređaje s bilo koje lokacije. Također, članovi kućanstva mogu imati različite personalizirane opcije, odnosno pohraniti temperaturne uvjete koje im osobno najviše odgovaraju. Aplikacija uključuje i funkciju Smart Diagnosis kojom se izravno na telefonu može provjeriti stanje postavki, instalacija ili eventualne poteškoće u radu uređaja.

„LG ARTCOOL će zasigurno impresionirati potrošače s istančanim smislom za stil, ali i one kojima su bitne odlične performanse, energetska učinkovitost te čist zrak. LG će nastaviti razvijati inovativne klima-uređaje koji zadovoljavaju potrebe potrošača na hrvatskom tržištu“, rekao je Mario Medved, direktor LG-a Hrvatska.

LG-evi klima-uređaji s kompresorom Dual Inverter mogu se nabaviti u svim većim trgovinama klimatizacijskih uređaja po preporučenoj maloprodajnoj cijeni već od 4.000 kn za model od 3.5 kW. Tako je model ARTCOOL (AM12BP) dostupan za 6.999 kn.

Izbor urednika...

Vozili smo: Mercedes-Benz C220d
uvijek na vrhu
Test: Epson EcoTank ITS L619
poslovni anđeo
Vozili smo: Audi A6 45 TDI quattro tiptronic Dynamic
njegovo veličanstvo
Test: D-Link DIR-878
posljednji pozdrav za loš Wi-Fi
Vozili smo: Volkswagen Amarok Comfortline 3.0 TDI V6 4MOTION
vuk u janjećoj koži
Test: Sony RX100 VI
džepni profesionalac
Test: Lenovo Legion Y530
pitoma zvijer
Test: Philips 272B7QPJEB
kralj ureda
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Profili tvrtki


logo_tvrtka Čist zrak uz LG-eve klime - CroPC.net

Profil tvrtke

Ovdje može biti profil vaše tvrtke!


logo_tvrtka Čist zrak uz LG-eve klime - CroPC.net

Profil tvrtke

Ovdje može biti profil vaše tvrtke!


logo_tvrtka Čist zrak uz LG-eve klime - CroPC.net

Profil tvrtke

Ovdje može biti profil vaše tvrtke!


logo_tvrtka Čist zrak uz LG-eve klime - CroPC.net

Profil tvrtke

Ovdje može biti profil vaše tvrtke!


logo_tvrtka Čist zrak uz LG-eve klime - CroPC.net

Profil tvrtke

Ovdje može biti profil vaše tvrtke!


Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675