Klik do spavaće sobe

Boje život znače, a igrom s bojama možemo stvarati dijametralno suprotne dojmove, stoga posebno valja pripaziti i na boje zidova, odnosno boju namještaja, tj. sobeBoje život znače, a igrom s bojama možemo stvarati dijametralno suprotne dojmove, stoga posebno valja pripaziti i na boje zidova, odnosno boju namještaja, tj. sobe

Kupovine putem interneta s godinama postaje sve popularnija, a jedan od rastućih segmenta trgovine svakako je i namještaj

Svako toliko mediji vas informiraju o rastu online trgovine u Hrvatskoj. Kao tržište postaje bogatije s online trgovinama, tako i kupci mogu birati od onih vrhunskih trgovina do onih koje baš i nisu na dobrom glasu. Među prvu skupinu, dakle vrhunske online trgovine svakako valja svrstati i Furnitura.hr. Ovo je online trgovina namještaja koja po principu „od igle do lokomotive“ nudi mogućnost kupovine svega namještaja za opremanje doma, no mi ćemo se ovog puta fokusirati na spavaću sobu.

Odabir veličine

Furnitura.hr nudi bogat izbor namještaja, odnosno spavaćih soba po atraktivnim cijenama, a uvijek je moguće naći i određene artikle na akciji. Pored posebnih komada namještaja, moguće je kupiti i gotove sobe, a tu je dakako i ušteda veća. Kada se odlučite za određenu sobu na Furnitura.hr moguće je odabrati i određene veličine i broj komada namještaja (veličina ormara, veličina kreveta, broj dodatnih elementa i slično). Izmjerite veličinu svoje spavaće sobe. Kako krevet zauzima najviše mjesta u vašoj spavaćoj sobi, izbor prave veličine je od najveće važnosti. Pripazite da krevetu možete prići bez problema i da ćete moći otvarati i zatvarati prozore i vrata, kao i vrata ormara. Ako imate manju spavaću sobu, razmislite bi li bilo bolje kupiti manji krevet, npr. onaj dimenzija 140 x 200 cm. Također, ako ste tijesni s prostorom odaberite krevet s manjim okvirima. Ako vas pri kupnji namještaja ograničava mali prostor spavaće sobe, žrtvujte nekoliko centimetara kreveta u korist noćnog ormarića. Praktičan noćni ormarić je nezamjenjiv za sve sitnice koje nam trebaju prije spavanja. Noćna lampa, knjiga, čaša vode, lijek... sve će vam biti na dohvat ruke ukoliko pored kreveta imate noćni ormarić.

Odabir boje

Boje život znače, a igrom s bojama možemo stvarati dijametralno suprotne dojmove, stoga posebno valja pripaziti i na boje zidova, odnosno boju namještaja, tj. sobe. Da biste stvorili umirujući, ugodan prostor za spavanje, važno je uskladiti sve boje u spavaćoj sobi. Primjerice, crni namještaj se ne slaže s tamnim zidovima, a svijetlo pokućstvo će uz bijele zidove izgledati blijedo. Najbolje je izabrati komplementarnu, tj. suprotnu boju, da biste stvorili poseban optički učinak. Primjerice, namještaj boje hrasta koji je poprilično popularan, dobro pristaje uz sive, čokoladno smeđe, svijetlo plave i narančaste zidove. Dajte si oduška i poigrajte se s bojama, ali držite se određenog reda. Na Furnitura.hr internet trgovini s namještajem i proizvodima za dom pronaći ćete i razne druge komade koji vam mogu dobro doći u opremanju sobe. Uz povoljne cijene, brzu dostavu do vrata doma i bogat izbor, opremanje doma bit će zaista kao igra.

Izbor urednika...

Vozili smo: Mercedes-Benz C220d
uvijek na vrhu
Test: Epson EcoTank ITS L619
poslovni anđeo
Vozili smo: Audi A6 45 TDI quattro tiptronic Dynamic
njegovo veličanstvo
Test: D-Link DIR-878
posljednji pozdrav za loš Wi-Fi
Vozili smo: Volkswagen Amarok Comfortline 3.0 TDI V6 4MOTION
vuk u janjećoj koži
Test: Sony RX100 VI
džepni profesionalac
Test: Lenovo Legion Y530
pitoma zvijer
Test: Philips 272B7QPJEB
kralj ureda
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Profili tvrtki


arios Klik do spavaće sobe - CroPC.net

ARIOS
Belišće
Agencija za računovodstvo, informatiku, organizaciju i savjetovanje


logo_tvrtka Klik do spavaće sobe - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Klik do spavaće sobe - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Klik do spavaće sobe - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Klik do spavaće sobe - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675