Lifestyle

LG ARTCOOL donosi Wi-Fi povezivanje i privlačan izgled

Elegantni tamni izgled klima-uređaja LG ARTCOOL
Elegantni tamni izgled klima-uređaja LG ARTCOOL

LG ponovno pomiče granice kad je riječ o dizajnu klima-uređaja za stambene prostore, ovaj put je zvijezda nove linije klima-uređaj ARTCOOL, opremljen nizom pametnih značajki

Tako utjelovljuje ljepotu, snagu i dobre performanse dok funkcionira kao središnji dio elegantnog, suvremenog dnevnog boravka. LG ARTCOOL uskoro stiže i na naše tržište, a moći će se nabaviti po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 5.999 kn.

Elegantni tamni izgled klima-uređaja LG ARTCOOL, s crnim ogledalom i tankim okvirom sprijeda, fascinira sofisticiranošću i luksuzom, nadopunjujući svaki interijer. No, osim estetskih prednosti, tu su i napredne funkcije koje osiguravaju uštedu energije, brže hlađenje, gotovo nečujan rad, eliminiranje neugodnih mirisa te upravljanje temperaturom u domu bilo kad tijekom dana putem pametnog telefona.
Štedljiv

Uz SMART Inverter Compressor, LG ARTCOOL troši 70% manje električne energije i omogućava 40% brže hlađenje od klima-uređaja koji ne rade na principu inverterskog kompresora. Kompresor radi gotovo nečujno što korisnicima omogućava odmor i opuštanje bez ometanja i zujanja klima-uređaja, a trajnost i pouzdanost ovog kompresora potvrđuje 10-godišnje jamstvo. Uređaj je opremljen i značajkom aktivne energetske kontrole koja podešava maksimalnu frekvenciju motora kompresora i povećava uštedu energije tako što korisnicima nudi odabir odgovarajuće razine potrošnje energije i kapaciteta hlađenja.

Pomoću značajke 4-smjernog strujanja zraka, zrak iz klima-uređaja izlazi iz četiri smjera te tako dolazi do ravnomjernog hlađenja, a kako zrak dopire do svakog kuta i pukotine, i do stvaranja ravnomjerne temperature u cijeloj prostoriji. LG-ev klima-uređaj ARTCOOL uključuje i značajku ionizatora koji oslobađa do tri milijuna iona koji se vežu za štetne čestice kako bi ih učinkovito sterilizirali i istovremeno neutralizirali mirise.

Zahvaljujući ugrađenom Wi-Fi modulu integriranom u unutarnju jedinicu klima-uređaja i internetskoj vezi, klima-uređajem se može upravljati putem aplikacije SmartThinQ (Android ili iOS) s bilo koje lokacije, primjerice isključiti ga nakon izlaska iz doma. Također, članovi obitelji mogu imati različite personalizirane opcije, odnosno pohraniti vlastite preferirane temperaturne uvjete. Tu je i funkcija pametne dijagnostike za jednostavno i brzo rješavanje širokog raspona tehničkih problema putem pametnog telefona.

„LG ARTCOOL će zasigurno impresionirati potrošače s istančanim smislom za stil, ali i one kojima su bitne odlične performanse i energetska učinkovitost. LG će nastaviti razvijati inovativne klima-uređaje koji zadovoljavaju potrebe potrošača na hrvatskom tržištu“, rekao je Mario Medved, direktor LG-a Hrvatska.

Izbor urednika...

Koje aluminijske naplatke odabrati i kako se brinuti o njima?
Savjetujemo
Kako spremiti i sačuvati zimske gume za sljedeću sezonu?
Savjetujemo
Test: Logitech G433
moćne i ljepe
Test: Garmin DriveAssist 51 LMT-S
revolucija navigacije
Test: Huawei P20 Pro
vidite više
Test: RaceChip GTS
oslobodite snagu automobila
Test: Škoda Karoq Style 1.6 TDI
češka ofenziva

CroPC.net© 2006 - 2018. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675