Lifestyle

Širenje Panasonica u srednjoj i istočnoj Europi

Panasonic je poznat po beskompromisnosti kada je riječ o proizvodnji inovativnih uređaja
Panasonic je poznat po beskompromisnosti kada je riječ o proizvodnji inovativnih uređaja

Kao odgovor na ogroman interes za profesionalne Panasonicove uređaje, tvrtka iz Osake odlučila je osnovati odjel kojeg čine najbolji stručnjaci

Rafal Kiss je predsjednik novog odjela. Također, Kiss je i poslovni direktor za regije srednje i istočne Europe. "Nakon uspjeha s prodajom u Poljskoj, baltičkim državama, Češkoj i Slovačkoj, od mene je zatraženo da osvojim tržišta 17 europskih zemalja", entuzijastično je kazao Kiss. "Ovo je veoma uzbudljiv izazov i naša ekipa je vrlo optimistična. Drago mi je što mogu raditi zajedno s najboljim stručnjacima i siguran sam da ćemo ostvariti naš cilj", dodao je.

Osim Rafala Kissa, u novom odjelu radit će i dva product menadžera - Eliza Bogucksa, product menadžerica za MDA, SKA i rasvjetne proizvode te Magdalena Walinska, product menadžerica za proizvoda osobne ljepote i njege. Jakub Czerwinski, menadžer za razvoj poslovanja, bit će odgovoran za podršku u prodaji.

Posjetioci restorana sve su zahtjevniji i samosvjesniji. To je polazna točka za razvoj proizvoda koji će u poslu pomoći osobama koja pripremaju jela. Tehnološki napredna mikrovalna koja zadovoljava zahtjeva kuhara je vrhunski, neizostavni proizvod. Panasonicova kombi-mikrovalna NE-C1475 jedan je od takvih proizvoda. Odlikuje se prostorom za podgrijavanje od 30 litara, dok utor za SD karticu upute za pripremu jela čini jednostavnim i brzim - čak i na više lokacija.

"Zahvaljujući našim distributerima, Panasonicovi proizvodi već su postali popularni u kuhinjama najboljih hotela i restorana u zapadnoj Europi. Vrhunski kuhari žele raditi s našim proizvodima jer se oni odlikuju vrhunskim performansama i različitim mogućnostima. Čast mi je biti dio projekta koji će iste mogućnosti sada donijeti i profesionalcima u našoj regiji", rekla je Eliza Bogucka, product menadžerica za MDA, SKA i rasvjetne proizvode.

Odjel za razvoj poslovanja neće se baviti samo proizvodima koji će unaprijediti profesionalne kuhinje diljem svijeta. Panasonic se također želi natjecati i na tržištu frizerskih salon i brijačnica u srednjoj i istočnoj Europi.

"Profesionalni frizeri i brijači zahtijevaju pouzdane proizvode koji omogućuju rad na najvišoj mogućoj razini", rekla je Magdalena Walinska, product menadžerica za proizvoda osobne ljepote i njege. "Muškarci više koriste usluge ovih profesionalca te im želimo omogućiti rad s pouzdanim proizvodima najviše klase!"

Vrhunski Panasonicovi trimeri - ER-GP80 i ER16111 - opremljeni su poprečnim motorima koji omogućuju dugi red bez potrebe za punjenjem baterije, a njihova je jačina sama podešena ovisno o načinu rada. Oštrice koje se odlikuju japanskom preciznošću pod 45 stupnjeva garantiraju vrhunske rezultate i zadovoljavaju sve zahtjeve vrhunskih profesionalaca.

Panasonic je poznat po beskompromisnosti kada je riječ o proizvodnji inovativnih uređaja. Ti uređaji čine život boljim i jednostavnijim i to je glavni princip svih Panasonicovih zaposlenika, na svakoj razini i u svakoj zemlji. Vjera u uspjeh i motivaciju omogućuje nam dosezanje vrhova i postizanje uspjeha u svakom polju!

Izbor urednika...

Koje aluminijske naplatke odabrati i kako se brinuti o njima?
Savjetujemo
Kako spremiti i sačuvati zimske gume za sljedeću sezonu?
Savjetujemo
Test: Logitech G433
moćne i ljepe
Test: Garmin DriveAssist 51 LMT-S
revolucija navigacije
Test: Huawei P20 Pro
vidite više
Test: RaceChip GTS
oslobodite snagu automobila
Test: Škoda Karoq Style 1.6 TDI
češka ofenziva

U našim rukama je Sony Xperia XZ2 Compact

Objavu dijeli CroPC.net (@tehnologija)

CroPC.net© 2006 - 2018. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675