Huawei

Čak 5 godina garancije na Electrolux Kitchen Assistent liniju

Čak 5 godina garancije na Electrolux Kitchen Assistent liniju
Čak 5 godina garancije na Electrolux Kitchen Assistent liniju

Svi se možemo složiti kako je svježe pripremljena hrana itekako ukusnija od one koja to nije, no priprema hrane zahtijeva puno drobljenja, miješanja i miksanja što često zna biti dugotrajan i naporan posao

U tome vam može pomoći višenamjenska linija kuhinjskih robota Kitchen Assistent za koju Electrolux nudi 5 godina garancije i 30 posto popusta pri kupnji dodatnih nastavaka, dok će kupci modela EKM4200 na poklon dobiti i Limited Edition kuharicu „Slatki i slani zalogaji" pripremljenu u suradnji s Majstor Kuhar akademijom. Kitchen Assistent možete podesiti na različite postavke koje odgovaraju vašim potrebama, bez obzira pripremate li hranu za jednu osobu ili gozbu za dvadesetak ljudi, s jednim uređajem možete pripremiti cijelu večeru.

Ovi višenamjenski mikseri imaju potpuno metalno kućište koje je dovoljno snažno da podržava svaku vašu kulinarsku ideju, a osim toga, zahvaljujući modernom dizajnu, izgledat će lijepo u svakoj kuhinji.

Svaki mikser dolazi s dvije inox posude različitih veličina, metlicom za miješanje, nastavkom za miješanje tijesta, kukice za dizanje tijesta i poklopcem za zaštitu od prskanja.

U ponudi su i dodatni nastavci poput nastavka za mljevenje mesa, nastavka za izradu salata, nastavku za izradu tjestenina ili nastavka za rezanje tagliatea i špageta, a Electrolux je odlučio razveseliti sve kupce i dodatne nastavke od 10. ožujka sniziti za 30%.

Osim toga pri kupnji Electrolux Kitchen Assistent miksera (EKM9000, EKM4600, EKM4500, EKM4400, EKM4300, EKM4200, EKM4100, EKM4000) dobivate i čak 5 godina pune garancije na proizvod. Sve što morate učiniti je ispuniti kupon i zajedno s kopijom računa poslati na Electrolux d.o.o., Slavonska avenija 3, 10000 Zagreb nakon čega ćete dobiti ovjeren garancijski list na kućnu adresu. Akcija traje od 10. ožujka do 31. svibnja 2015. godine.

Ukoliko se odlučite za model EKM4200 na poklon ćete dobiti i Limited Edition kuharicu „Slatki i slani zalogaji" napravljenu u suradnji kompanije Electrolux i Majstor Kuhar tima. Akcija traje od 10. ožujka 2015. do isteka zaliha.

Potražite Electrolux miksere Kitchen Assistent u svim specijaliziranim trgovinama.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.