Profili tvrtki @ CroPC.net

ARIOS

ARIOS

ARIOS trenutno vodi knjigovodstvo: trgovačkim društvima, obrtima, slobodnim zanimanjima (liječnici, odvjetnici..), korisnicima državnog proračuna, OPG-ovima, nevladinim udrugama, sindikatima.

Poslovi se vode za 200 klijenata, a izvršava ih 10 radnika i polaznik stručnog osposobljavanja. Od prvih je dana ARIOS razvijao najznačajnije poslove na planu knjigovodstvenog servisa jer prilike su bile takve da je došlo do naglog povećanja samostalnih, privatnih gospodarskih subjekata kojima su temeljni problemi poslovanja bili vezani za stručno i kvalitetno vođenje poslovnih knjiga. Postupno su jačale i druge funkcije ARIOS-a, a isto tako se širio krug poslovnih partnera pa i područje na kojem su se pružale usluge.

U jednom trenutku ARIOS je imao otvorene uredu u 5 gradova Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije. Daljnjim razvojem tvrtke, prije svega na temelju okupljanja ljudskih potencijala te skladnim razvojem tehničko-tehnoloških kvaliteta došlo je do zatvaranja ureda u Vukovaru, Osijeku i Valpovu. Stvoreni su uvjeti (e-računovodstvo i računovodstvo “in cloud”) koji omogućavaju visok standard zaposlenicima, ali i korisnicima usluga, što sve stvara komparativne prednosti u odnosu na slične agencije i poduzeća.

Selidbom u vlastiti prostor u Belišću znatno se smanjio trošak poslovanja i omogućeno je kvalitetnije pružanje usluga. ARIOS je 15 godina koristio vlastiti softvera, a onda je kupovinom softvera PANTHEON došlo do znatne uštede na vremenu obrade podataka kao i podizanju kvalitete usluge i omogućeno je uvođenje e-računovodstva i računovodstva “in cloud”. Mjerama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje omogućeno je primanje polaznika stručnog osposobljavanja. Do sada smo stručno osposobili 11 polaznika, od kojih je 3 zasnovalo radni odnos po mjeri zapošljavanje nakon stručnog osposobljavanja. Zapošljavanjem mladih i visoko obrazovanih došlo je do lakše primjene novog softvera, a samim time i kvalitete usluga.

Trenutno brojimo približno 200 korisnika kojima omogućavamo vođenje knjigovodstva, prijave vlasnika i radnika u mirovinsko i zdravstvo putem aplikacije e-mirovinsko, nabavku informatičke opreme, savjetovanja u svezi ulaska u sustav PDV-A, otvaranja tvrtke ili obrta, otvaranja žiro računa i odabira banke, bespovratnih potpora resornih ministarstava i EU. Također u ponudi je edukacija o poticajnim mjerama (samozapošljavanje, sufinanciranje zapošljavanja, stručno osposobljavanje, natječaji resornih ministarstva, natječaji EU) i izrada poslovnog plana.

Planiramo zadržati postojeće urede u Belišću i Belom Manastiru, povećati broj klijenata na 250, a polaznike stručnog osposobljavanja zaposliti nakon stručnog. Planiramo kontinuirano nabavljati najnoviju informatičku opremu, koristiti naš softver pantheon sve više i više kako bi smanjili vrijeme potrebno za unos podataka i utrošili vrijeme za praćenje zakonskih propisa i tako pružili što kvalitetniju uslugu. Nastaviti cjeloživotno obrazovanje sebe, zaposlenika i polaznika stručnog osposobljavanja. Sve manje se baviti unosom podataka, a više savjetima u svezi poslovanja. Možemo se pohvaliti dodjelom priznanja od strane Grada Belišća za izuzetna ostvarenja i doprinos u gospodarskom životu Grada.

Izbor urednika...

Vozili smo: Mercedes-Benz C220d
uvijek na vrhu
Test: Epson EcoTank ITS L619
poslovni anđeo
Vozili smo: Audi A6 45 TDI quattro tiptronic Dynamic
njegovo veličanstvo
Test: D-Link DIR-878
posljednji pozdrav za loš Wi-Fi
Vozili smo: Volkswagen Amarok Comfortline 3.0 TDI V6 4MOTION
vuk u janjećoj koži
Test: Sony RX100 VI
džepni profesionalac
Test: Lenovo Legion Y530
pitoma zvijer
Test: Philips 272B7QPJEB
kralj ureda
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Profili tvrtki


arios ARIOS - CroPC.net

ARIOS
Belišće
Agencija za računovodstvo, informatiku, organizaciju i savjetovanje


logo_tvrtka ARIOS - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka ARIOS - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka ARIOS - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka ARIOS - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675