Blog

Zašto je zakrivljeni monitor bolji izbor od klasičnoga?

Najnoviji Philips zakrivljeni monitor ima radijus zakrivljenosti 1.800 mm koji stvara povećanu percepciju dubine s manje izobličenja slike i bogatiji kontrast na rubovima ekrana
Najnoviji Philips zakrivljeni monitor ima radijus zakrivljenosti 1.800 mm koji stvara povećanu percepciju dubine s manje izobličenja slike i bogatiji kontrast na rubovima ekrana

Za neke, kućni ured je samo mjesto gdje se bave papirologijom, za samozaposlene, to je mjesto gdje obavljaju većinu svog posla, no bilo kako bilo, održavanje tog prostora organiziranim čini razliku u učinkovitosti

Ipak, u svakom kućnom uredu, teško je držati "zauzimače prostora" pod kontrolom: svakodnevno gomilanje nereda, učestali prekidi i gomile papira odvraćaju od onoga što bi trebalo biti fokusirano radno okruženje. Kako bi obilježili današnji dan organizacije kućnog ureda, MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand licencirani partner za Philips monitore, navodi zašto najnoviji Philips zakrivljeni monitori mogu pomoći kućnim korisnicima vratiti koncentraciju.

Prebacivanje s ravnog na zakrivljeni ekran može pomoći u smanjenju rastresenosti i naprezanja očiju. Zakrivljeni ekran fokusira se na najvažniju osobu - korisnika. Nježno okružujući liniju vida, monitor stvara veći osjećaj osobnog prostora, isključujući ono što se događa u pozadini i čineći iskustvo gledanja još više uranjajućim. To vrijedi i za ono što je na ekranu, bilo da se radi o prošlomjesečnim računima za kućanstvo, fotografijama sa odmora ili radnom izvješću za šefa.

Najnoviji Philips zakrivljeni monitor ima radijus zakrivljenosti 1.800 mm koji stvara povećanu percepciju dubine s manje izobličenja slike i bogatiji kontrast na rubovima ekrana, a ultra uski okvir povećava prostor na ekranu. Dva najnovija zakrivljena monitora iz MMD-a s Ultra Wide Color tehnologijom su 40-inčni BDM4037UW i 27-inčni 278E8QJAB.

Prvi ima 40-inčni LCD zaslon - najveći zakrivljeni zaslon na tržištu s 4K UHD rezolucijom (3840 x 2160 piksela) i koristi naprednu Multidomain Vertical Alignment tehnologiju za poravnanje, što rezultira iznimno visokim statičkim kontrastom omjera za još živopisnije i oštre slike.

Kao i mnogi 32 inčni ili veći Philips monitori, BDM4037UW ima MultiView koji omogućuje više ulaza u isto vrijeme. To čini multitasking još lakšim. Najnoviji član sastava je 278E8QJAB sa 27-inčnim ekranom, prave veličine za manje prostore uz odličnu mogućnost povezivanja, kao i poboljšanu Full HD razlučivost na 1920 x 1080 piksela.

Zakrivljeni monitor je najučinkovitiji kada je značajka kao što je reprodukcija boja idealna. Ultra Wide Color tehnologija, standard u najnovijim Philips zakrivljenim monitorima, nudi širi raspon boja za preciznu reprodukciju. To je korisno za različite zadatke, jer npr. korisnici grafičkih aplikacija se mogu osloniti na preciznu reprodukciju Ultra Wide Color da postignu savršeno podudaranje između boja na ekranu i stvarnog života.

278E8QJAB je Philips monitor koji ima raspon boja koje su dostupne uz 130% sRGB temeljene na CIE 1931 (104% NTSC temeljene na CIE 1976) skali za razliku od tipičnih 99% sRGB (72% NTSC).

Najnoviji zakrivljeni monitori su samo početak, jer MMD donosi uzbudljiv sastav zakrivljenih monitora na tržište već ove godine, gradeći na njihovoj utemeljenoj tradiciji inovativnu tehnologiju koja čini rad i igru lakšom i ugodnijom za korisnike.

Izbor urednika...

Test: LG G6
povoljan put do vrha
Test: Logitech MX Master 2S i MX Anywhere 2S
duo za sva vremena
Test: AOC AG241QX
work hard, play hard
Savjetujemo: AEZ premium aluminijske felge
samo najbolje za automobil
Test: Sony Xperia XZ1
Porsche među telefonima
Test: Volkswagen Polo 1.0 TSI Beats
veliki Polo
Savjetujemo: Spriječite štete od glodavaca na automobilu
uz Liqui Moly Marten Spray
Savjetujemo: Zimmermann Sport Coat Z
automobilske kočnice bez hrđe

Nema tajni - za upravljačem smo nove Škode Karoq

Objavu dijeli CroPC.net (@tehnologija)

CroPC.net© 2006 - 2017. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675