Aplikacija tjedna

Aplikacija: RaceChip

RaceChip Ultimate Connect zadnja je riječ tehnologije u svijetu „čipiranja“ automobila
RaceChip Ultimate Connect zadnja je riječ tehnologije u svijetu „čipiranja“ automobila

Ovotjedna aplikacija namijenjena je za sve korisnike RaceChip Ultimate Connect uređaja u automobilima, a omogućava napredno podešavanje i korištenje ovog „čipa“

RaceChip Ultimate Connect zadnja je riječ tehnologije u svijetu „čipiranja“ automobila. O ovom uređaju nedavno smo pričali u superlativima zahvaljujući vrhunskim mogućnostima koje pruža automobilu u koji se ugradi. Naravno, ove vrhunske mogućnosti osjetiti će i vozač, a kako bi iskustvo postavljanja rada „čipa“ bilo potpuno tu je i službena aplikacija naziva RaceChip.

RaceChip korisniku nudi bolje karakteristike automobila spram tvorničkih postavki, a postiže ih preciznijim doziranjem goriva, provjerenim povećanjem pritiska goriva i rada turbo punjača. Ove tri komponente zaslužne su za povećanje koje može biti i 30% veće od tvorničkih postavki. Važno je spomenuti kako RaceChip svoje proizvode proizvodi i programira specifično za svakog proizvođača i specifično za svaki model! Ovo je zato što se iskorištava potencijal svakog zasebnog motora koje je prije prodaje čipa temeljito ispitan i provjeren. Na taj način možete biti sigurni da vašem automobilu neće prouzročiti kakvu štetu.

Službena aplikacija RaceChip podržava Andorid i iOS uređaje, a na sam RaceChip Ultimate Connect uređaj spaja se putem Bluetooth veze. Aplikacija nudi intuitivno i lijepo sučelje s jasnim pokazateljima što RaceChip može učiniti za vaš automobil. Osim efektnog pokazatelja porasta snage, tu je i mogućnost izrade profila vozila, u slučaju da aplikaciju koristimo u više vozila. Aplikacija nudi izbor tri načina rada čipa: Efficiency, Sport i Race. Svaka od postavka usmjerena je na štedljivu, dinamičnu ili sportsku vožnju. Tu je i automatska nadogradnja za najnovije postavke automobila, a vrlo zanimljiva opcija je i tzv. "Warm up timer" koji će čip aktivirati nakon određenog vremena, što je dovoljno da se auto zagrije.

Sama aplikacija je besplatna, no kako je izravno vezana za sam RaceChip Ultimate Connect uređaj, potrebno je izdvojiti oko 550 eura, ovisno o modelu automobila.

Tags: Aplikacija tjedna

Izbor urednika...

Test: LG G6
povoljan put do vrha
Test: Logitech MX Master 2S i MX Anywhere 2S
duo za sva vremena
Test: AOC AG241QX
work hard, play hard
Savjetujemo: AEZ premium aluminijske felge
samo najbolje za automobil
Test: Sony Xperia XZ1
Porsche među telefonima
Test: Volkswagen Polo 1.0 TSI Beats
veliki Polo
Savjetujemo: Spriječite štete od glodavaca na automobilu
uz Liqui Moly Marten Spray
Savjetujemo: Zimmermann Sport Coat Z
automobilske kočnice bez hrđe

Nema tajni - za upravljačem smo nove Škode Karoq

Objavu dijeli CroPC.net (@tehnologija)

CroPC.net© 2006 - 2017. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675