Aplikacija tjedna

Aplikacija: RaceChip

RaceChip Ultimate Connect zadnja je riječ tehnologije u svijetu „čipiranja“ automobila
RaceChip Ultimate Connect zadnja je riječ tehnologije u svijetu „čipiranja“ automobila

Ovotjedna aplikacija namijenjena je za sve korisnike RaceChip Ultimate Connect uređaja u automobilima, a omogućava napredno podešavanje i korištenje ovog „čipa“

RaceChip Ultimate Connect zadnja je riječ tehnologije u svijetu „čipiranja“ automobila. O ovom uređaju nedavno smo pričali u superlativima zahvaljujući vrhunskim mogućnostima koje pruža automobilu u koji se ugradi. Naravno, ove vrhunske mogućnosti osjetiti će i vozač, a kako bi iskustvo postavljanja rada „čipa“ bilo potpuno tu je i službena aplikacija naziva RaceChip.

RaceChip korisniku nudi bolje karakteristike automobila spram tvorničkih postavki, a postiže ih preciznijim doziranjem goriva, provjerenim povećanjem pritiska goriva i rada turbo punjača. Ove tri komponente zaslužne su za povećanje koje može biti i 30% veće od tvorničkih postavki. Važno je spomenuti kako RaceChip svoje proizvode proizvodi i programira specifično za svakog proizvođača i specifično za svaki model! Ovo je zato što se iskorištava potencijal svakog zasebnog motora koje je prije prodaje čipa temeljito ispitan i provjeren. Na taj način možete biti sigurni da vašem automobilu neće prouzročiti kakvu štetu.

Službena aplikacija RaceChip podržava Andorid i iOS uređaje, a na sam RaceChip Ultimate Connect uređaj spaja se putem Bluetooth veze. Aplikacija nudi intuitivno i lijepo sučelje s jasnim pokazateljima što RaceChip može učiniti za vaš automobil. Osim efektnog pokazatelja porasta snage, tu je i mogućnost izrade profila vozila, u slučaju da aplikaciju koristimo u više vozila. Aplikacija nudi izbor tri načina rada čipa: Efficiency, Sport i Race. Svaka od postavka usmjerena je na štedljivu, dinamičnu ili sportsku vožnju. Tu je i automatska nadogradnja za najnovije postavke automobila, a vrlo zanimljiva opcija je i tzv. "Warm up timer" koji će čip aktivirati nakon određenog vremena, što je dovoljno da se auto zagrije.

Sama aplikacija je besplatna, no kako je izravno vezana za sam RaceChip Ultimate Connect uređaj, potrebno je izdvojiti oko 550 eura, ovisno o modelu automobila.

Tags: Aplikacija tjedna

Izbor urednika...

Test: Sony Xperia XZ
ponovo na vrhu
Test: RaceChip Ultimate Connect
mala kutija za puno zabave
Test: Volkswagen Touran 1.6 TDI Trendline
obiteljska krstarica
Test: Liqui Moly Pro-Line Ansaug System Reiniger Diesel
čist zrak za „dizelaša“
Test: Logitech G Pro
elegantno igranje
Test: Volkswagen Golf 7 1.0 TSI
sasvim novo poglavlje
Temeljito operite auto nakon zime
Savjetujemo
ADATA A10050 Power Bank
prijenosno punjenje sa stilom
Test: Canon EOS M
ulaznica među profesionalce
est: Renkforce PL500D WiFi
Internet putevima struje
Savjetujemo: Liqui Moly Engine Flush i Liqui Moly Ceratec
čist motor je i dugovječan

Proljeće i vožnja i nova Škoda Octavia

Objavu dijeli CroPC.net (@tehnologija)

CroPC.net© 2006 - 2017. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675